Férfi golfkesztyű, Cabretta bőr, jobbkezeseknek - 900

6 990 Ft

8540165

Tervezőcsapatunk haladó szintű golfozók számára alakította ki a kesztyűt. Kellemes viselet és kiváló érzékelés. Ha jobbkezes vagy, a balkezeden viseld.

Volt már olyan érzésed, mint ha nem is viselnél kesztyűt? Anyagának köszönhetően maximális rugalmasságot és játékélményt garantál.

Szín:

Fehér

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Légáteresztés

Természetesen lélegző mikroperforált cabretta bőr.

Lágy tapintás

A legpuhább golfkesztyű az Inesis termékválasztékában.

Tapadás

Jó tapadású golfkesztyű a fogás tökéletes koordinálásához.

Univerzális méretek

Természetes rugalmasság, a kéz formájához igazodó bőr.

Leírás

Hogyan válasszunk golfkesztyűt?

A haladó szintű golfozóknak (hendikep < 15) ajánlott Tour kesztyűben minden ütésnél teljesen átadhatod magad a játéknak. A cél az, hogy legyen egy puha és nagyon rugalmas anyag, amely kiváló fogást biztosít és viseléskor azt az érzést nyújtja, mint ha nem lenne rajtad kesztyű. Tehát, tökéletesen kell illeszkednie a kézhez.

Normális, hogy elkopik a kesztyűm?

Teljesen normális, hogy idővel a golfkesztyűd elkopik.A játék gyakorisága megváltoztatja a kesztyű élettartamát. A kesztyű elméleti élettartama 2 hónap, heti kétszeri használat mellett. Az intenzív használat és/vagy a nem megfelelő éghajlati körülmények rontják a termék minőségét és csökkentik az élettartamát.

Tervezőnk, Lea ismerteti a Tour golfkesztyűvel kapcsolatos esztétikai részleteket.

„A termék színe fehér, mivel a klasszikus és letisztult formatervezés mellett ez a szín a tapasztalt golfozók azonosítójegye. A gombolópántnál (a kesztyű felső részén lévő méretbeállító) megtalálható a sajátos Inesis azonosítójegy.”

A stílus a részletekben rejlik

„Olyan kesztyű kialakításán dolgoztunk, amely a csuklónál elég hosszan felnyúlik, ezáltal csökken a kesztyű sérülékenysége és elkerülhető az anyag feszülése. Ezt a célt szolgálja a szivaccsal bevont gumiszalag is (belül a csuklónál), amely még puhább viseletet nyújt, hogy ne érezd úgy, mint ha valami kellemetlen dolog lenne a bőrödön.

A labdajelölő hiánya, egy tudatos választás.

A tapasztalt játékosok nagy többsége leveszi a kesztyűt a puttoláshoz. Tehát, hiábavaló lenne a labdajelölő.

Inesis, a gondos tervezés

Termékeink fejlesztésénél arra törekszünk, hogy minden golfozó számára kényelmes legyen a játék. Szenvedélyes golfozókból álló csapatunk minden INESIS termék tervezésénél figyelembe veszi a felhasználók eddigi megfigyeléseit és észrevételeit, hogy a golfozás mindig öröm legyen a számodra.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Báránybőr

Jóváhagyta

Tervezőcsapatunk székhelye Észak-Franciaországban, az Inesis Golf Parkban található. Az év minden szakában tervezőink szép, egyszerű és technikai termékek kigondolásán és fejlesztésén fáradoznak. A gyakorlatban kemény próbáknak vetjük alá a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy csak a mindennapi életben előforduló, valódi körülmények között végzett tesztek biztosíthatják számunka a folyamatos fejlődést.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...