DOMYOS

Férfi fitnesz rövidnadrág - 500-as

Csökkentett ár
6 990 Ft
Eredeti ár: 7 490 Ft
Ref. : 8646727

Edzőteremben vagy otthon, ez a fitnesz rövidnadrág lesz a kedvenced! Legfontosabb tulajdonságai a kiváló tartás és a nagy mozgásszabadság biztosítása.

Ez a fitnesz rövidnadrág nagy mozgásszabadságot és ideális tartást biztosít futás, ugrálás, mozgás közben a speciális derékrésznek köszönhetően. Kényelmes, rugalmas és szellőző anyag!

Szín: Fekete

 • S undefined
 • M undefined
 • L undefined
 • XL Nem elérhető
 • 2XL undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Izzadság-elvezetés

  Nedvesség elvezető anyaga szárazon tart!

  Gyors száradás

  Gyorsan szárad, nem kell vasalni.

  Leírás

  Fitneszhez készült

  A fitneszben nincsenek szabályok, mindenki a maga módján edz. A mozgás az, ami közös bennünk! A prioritásunk? Olyan termékek tervezése, amelyek a legmegfelelőbbek számodra: mozgásszabadság, technikaiság, kényelem, stílus...Mindent alaposan megvizsgálunk, semmit sem bízunk a véletlenre! Ezután egy egész tervezőcsapat - a termékmenedzserektől a stylistokon át a mérnökökig - mozgósította magát, hogy a legjobbak legjobbját kínálják számodra a fitnesz ruházatok területén.

  A fitnesz termékek tesztelési folyamata

  Az anyagaink 100%-a szigorú tesztelési folyamatokon megy keresztül. Laboratóriumban kezdjük, ahol a termékeinket nehéz teszteknek vetjük alá! Mosásállóság, színek tartóssága... komoly tesztekről van szó! Valós körülmények között teszteljük hozzád hasonló sportolókkal! Megfigyelünk, elemzünk, igazítunk, annak érdekében, hogy a termék megfeleljen elvárásaidnak! Ezt a kalandos utat járja végig termékünk, mielőtt megérkezik hozzád.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag 91% Polyester, 9% Elasztán Harmonikabetét 84% Polyester, 16% Elasztán Betét 85% Polyester, 15% Elasztán

  Tesztek

  Ez a fitnesz rövidnadrág számos teszten átesett mielőtt ideért hozzánk! Mosási, száradási tesztek... Tervezőcsapatunk egy laboratórium segítségével megvizsgálta, hogy a minőségi követelményeink megfelelően teljesülnek-e. Így biztosítjuk, hogy a forma és a színek tartósak maradjanak és sokáig használhasd termékeinket!

  Karbantartási tanácsok

  Géppel mosható max. 40°C-on

  Nem fehéríthető

  Szárítógépben nem szárítható

  Nem vegytisztítható

  Videók

  Vélemények

  Betöltés...