DOMYOS

Babacipő, légáteresztő - 570-es I MOVE

6990 Ft
Ref. : 8572891

Ideális cipő a gyermek lábára 25-ös mérettől. A babák pici, párnás lábára az I LEARN modell kapható 20-24-es méretben.

Adaptált cipő a nagyobb gyerekek lábára: Rugalmas elöl, tartás hátulKényelmes viselet az izzadó lábaknak. A kivehető belső talp segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Szín: fekete / Fehér

 • 25 Nem elérhető
 • 26 Nem elérhető
 • 27 Nem elérhető
 • 28 Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  A motoros képességek fejlődésének támogatása

  Igazodik a gyermek lábfejének mozgásához és természetes fejlődéséhez.

  Légáteresztés

  Lélegző anyag a nagyobb kényelemért.

  Rugalmasság

  A talp első részén lévő hajlításkönnyítő barázdáknak köszönhetően rugalmas.

  Jól tart

  Merev támasz a sarokrészen a lábfej hátsó részének tartásához.

  Könnyű le- és felvétel

  Széles nyílás, jobb- és ballábas jelzés.

  Tapadás

  Csúszásgátló talpa nem hagy nyomot a padlón.

  Leírás

  A gyerekek lábfejéhez adaptált cipők:

  1 és 6 éves kor között a láb fontos szerepet tölt be a gyermek fejlődésében és növekedésében. Cipőink megfelelnek a gyermek lábfejével kapcsolatos különleges elvárásoknak.

  Melyik cipőt válasszam a gyerekemnek?

  1 - 2 éves korban (20 - 24-es méret): a gyaloglás felfedezése. A lábfej ilyenkor kerek, lapos és párnás: az I LEARN cipőink nagyon rugalmasak, hogy segítsék a lábfej természetes fejlődését. 3 - 6 éves korban (25 - 30-as méret): a gyaloglás, futás és ugrálás javulása. A lábfej erősödik, vékonyodik, kialakul a lábboltozat: az I MOVE cipőink rugalmasak és tartják a sarkat.

  Az 3 - 6 éves gyerek lábfejének jellemzői:

  Egy 3-6 éves gyereknek, aki fut és ugrándozik, olyan cipőre van szüksége, amely védi a lábat és nagy mozgásszabadságot biztosít. a Domyos I MOVE cipői nagyobb tartást biztosítanak a lábfej hátsó részén. Vagyis a gyermek ebben az életkorban fejlődik (méret és súlygyarapodás), fizikai aktivitása növekszik (intenzitásban és időtartamban). Tehát nagyobb tartásra és védelemre van szüksége.

  A megfelelő méret kiválasztása

  Nagyon könnyen ellenőrizheted a méretet: Vedd ki a belső talpat és helyezd a talajra. Helyezd rá a gyermek lábát, a sarok legyen a kiindulópont. Hogyha elérnek a lábujjak a vonalig, akkor ez a megfelelő méret. Gyakran ellenőrizd a lábméretet, mert 1-3 éves korban a legnagyobb a gyermek lábfejének növekedése. Nézd meg a weboldalunkon a "Melyik méretet válasszam?" menüpontban.

  Lábboltozat vagy sem?

  Életünk kezdetén természetesen lapos a lábfejünk. Onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, elkezdenek megerősödni a lábfej izmai és kialakul a lábboltozat. Emiatt nem szükséges lábboltozat részt beletenni a babacipőkbe (kivéve ha egészségügyi szakember javasolja).

  A fizikai aktivitás előnyei a legfiatalabb kortól.

  A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti az egészségügyi problémákat az élet során. Emellett a csoportos fizikai aktivitás segíti a gyermek szociális integrációját és személyiségének kialakulását.

  Fizikai és intellektuális előnyök

  Melyek a fizikai előnyei? A motorikus és fizikai készségek fejlesztése. Növekedés fejlődése. Véd az elhízástól. Melyek az intellektuális előnyök?Önbizalom elsajátítása. Csoportba való beilleszkedés elsajátítása.Iskolai sikerek elérése. Segít levezetni a stresszt és a szorongást.

  A gyakorlat

  Ismered a babatornát? 10 hónapos kortól 6 éves korig ajánlott, ez egy játékos tornagyakorlatokból álló, speciális képességfejlesztő pályán végzett fizikai aktivitás. A babatorna segít a gyermeket motoros készségeinek felfedezésében és fejlesztésében.
  Ez minden sport alapja.

  A babatorna előnyei

  A babatorna elősegíti a kicsik pszichomotoros fejlődését, különösen a mozgást, a koordinációt és az egyensúlyt. Megtartani az egyensúlyt a pályán, ugrálni, gurulni, mászni, ezen gyakorlatokon keresztül sajátítja el a gyermek az önállóságot és az önbizalmat.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.268 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alsó rész: 100.0% Szintetikus gumi Felsőrész: 20.0% Poliuretán, 80.0% Poliészter Belső rész: 100.0% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Nedvességtől, napfénytől védett, száraz és jól szellőző helyen tárolandó.

  Tesztek

  Minden Domyos babacipőt laboratóriumban teszteltek (tapadás, ellenállóság). Emellett termékeink megfelelnek a Decathlon toxikológiára vonatkozó előírásainak.
  Minden Domyos babacipőnket babatornán teszteltük használat közben.

  Jóváhagyta

  A kutatás-fejlesztés részlegünk egy biomechanikai mérnöke mutatta be nekünk milyen hatással van a cipő a gyermek járásának kialakulására az első években.

  Vélemények