DOMYOS

Babacipő, légáteresztő - 520-as, I LEARN

6 990 Ft
Ref. : 8572888

A gyermek pszichomotorikus fejlődésének elősegítésére.

A kicsik lábához adaptált könnyű cipő: maximális rugalmasság és tartás. Kényelmes viselet az izzadó lábaknak. A kivehető talpbetét segít a megfelelő méret kiválasztásában.

Szín: Fekete / Fehér

 • 20 undefined
 • 21 undefined
 • 22 undefined
 • 23 undefined
 • 24 undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Légáteresztés

  Lélegző anyag a nagyobb kényelemért.

  Rugalmasság

  A hajlításkönnyítő barázdáknak köszönhetően rugalmas külső talp.

  Jól tart

  A hátsó merev rész nagyobb tartást biztosít a saroknál.

  Egyszerű használat

  Javaslat: Vedd ki a talpbetétet és ellenőrizd le, hogy megfelelő-e a méret!

  Könnyű le- és felvétel

  Széles nyílás, csúszásgátló talp, jobb és ballábas jelölés.

  Leírás

  A gyerekek lábfejéhez adaptált cipők:

  1 és 6 éves kor között a láb fontos szerepet tölt be a gyermek fejlődésében és növekedésében. Cipőink megfelelnek a gyermek lábfejével kapcsolatos különleges elvárásoknak.

  Melyik cipőt válasszam a gyerekemnek?

  1 - 2 éves korban (20 - 24-es méret): a gyaloglás felfedezése. A lábfej ilyenkor kerek, lapos és párnás: az I LEARN cipőink nagyon rugalmasak, hogy segítsék a lábfej természetes fejlődését. 3 - 6 éves korban (25 - 30-as méret): a gyaloglás, futás és ugrálás javulása. A lábfej erősödik, vékonyodik, kialakul a lábboltozat: az I MOVE cipőink rugalmasak és tartják a sarkat.

  Az 1- 2 éves gyerek lábfejének jellemzői:

  A lábnak a fejlődéséhez nincs szüksége cipőre. Viszont fontos, hogy a hideg, a csapadék, a becsapódás ellen védje a cipő a lábat kívül és belül. Az I LEARN Domyos cipő megadja azt a védelmet az 1-2 éveseknek, amire szükségük van, meghagyva a láb szabad mozgását. A cipő rugalmassága biztosítja a láb természetes fejlődését, a vékony és nagyon rugalmas talp pedig hasonlít ahhoz, mintha mezítláb gyalogolna.

  A megfelelő méret kiválasztása

  Nagyon könnyen ellenőrizheted a méretet: Vedd ki a belső talpat és helyezd a talajra. Helyezd rá a gyermek lábát, a sarok legyen a kiindulópont. Hogyha elérnek a lábujjak a vonalig, akkor ez a megfelelő méret. Gyakran ellenőrizd a lábméretet, mert 1-3 éves korban a legnagyobb a gyermek lábfejének növekedése. Nézd meg a weboldalunkon a "Melyik méretet válasszam?" menüpontban.

  Lábboltozat vagy sem?

  Életünk kezdetén természetesen lapos a lábfejünk. Onnantól kezdve, hogy megtanulunk járni, elkezdenek megerősödni a lábfej izmai és kialakul a lábboltozat. Emiatt nem szükséges lábboltozat részt beletenni a babacipőkbe (kivéve ha egészségügyi szakember javasolja).

  A fizikai aktivitás előnyei a legfiatalabb kortól.

  A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti az egészségügyi problémákat az élet során. Emellett a csoportos fizikai aktivitás segíti a gyermek szociális integrációját és személyiségének kialakulását.

  Fizikai és intellektuális előnyök

  Melyek a fizikai előnyei? A motorikus és fizikai készségek fejlesztése. Növekedés fejlődése. Harc az elhízás ellen. Melyek az intellektuális előnyök? Önbizalom elsajátítása. Csoportba való beilleszkedés elsajátítása. Iskolai sikerek elérése. Segít levezetni a stresszt és a szorongást.

  A gyakorlat

  Ismered a babatornát? 10 hónapos kortól 6 éves korig ajánlott, ez egy játékos tornagyakorlatokból álló, speciális képességfejlesztő pályán végzett fizikai aktivitás. A babatorna segíti a gyermeket motoros készségeinek felfedezésében és fejlesztésében.
  Ez minden sport alapja.

  A babatorna előnyei

  A babatorna elősegíti a kicsik pszichomotoros fejlődését, különösen a mozgást, a koordinációt és az egyensúlyt. Megtartani az egyensúlyt a pályán, ugrálni, gurulni, mászni, ezen gyakorlatokon keresztül sajátítja el a gyermek az önállóságot és az önbizalmat.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Alsó rész 100% Szintetikus gumi Felsőrész 80% Poliészter, 20% Poliuretán Belső rész 100% Poliészter

  Tárolási tanácsok

  Nedvességtől, napfénytől védett, száraz és jól szellőző helyen tárolandó.

  Tesztek

  Minden Domyos babacipőt laboratóriumban teszteltek (tapadás, ellenállóság). Emellett termékeink megfelelnek a Decathlon toxikológiára vonatkozó előírásainak.
  Minden Domyos babacipőnket babatornán teszteltük használat közben.

  Jóváhagyta

  A kutatás-fejlesztés részlegünk egy biomechanikai mérnöke mutatta be nekünk milyen hatással van a cipő a gyermek járásának kialakulására az első években.

  Karbantartási tanácsok

  Kézzel mosható.

  Vélemények