ALU POWER BIG BANGER SZÜRKE HÚR TENISZÜTŐHÖZ 1,25

6 490 Ft
Egységár 540,83 Ft/M

Haladó szintű játékosoknak, akik gyakran szakítják a húrt (<10 óra játékidő). Kiváló pörgetés és tartós használat.

A monofilament Luxilon Alu Power 1,25 mm húr a haladó szintű játékosok által leggyakrabban használt modell köszönhetően az erejének és az általa nyújtott csúcsminőségű labdakontrollnak.

Szín: Sötétszürke
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Szolgáltatásaink:
  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Drive in vagy áruházi átvétel
  • Többféle kiszállítási mód

TERMÉKELŐNYÖK

Tartós használat

A co-poliészternek köszönhetően rendkívül strapabíró.

Irányíthatóság

A monofilament húr biztosítja a jó labdakontrollt.

Pörgetés

Kitűnő labdaérintés és pörgetés!

Megfelelő húrfeszültség

3 hónapnyi használatig megőrzi a feszességét.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

MEKKORA LEGYEN A HÚRFESZESSÉG?

Mérsékelt húrfeszességgel (18 - 23 kg) kényelmesebb használat, jobb pörgetés és nagyobb teljesítmény érhető el.Azonban, kevésbé irányítható és pontos az ütés.
A nagy húrfeszesség (>23 kg) pontosabb és jobban irányított labdákat eredményez. Viszont jó, ha figyelsz az ízületeidre. Továbbá, csökken a pörgethetőség és az ütőerő.

MONOFILAMENT HÚROK?

A Decathlon 19-22 kg közötti húrfeszességet ajánl a monofilament húrokhoz. A sérülések elkerülése érdekében 15 év alatti gyermekek számára egyáltalán nem javasoljuk a monofilament húrok használatát. Ezek a húrok azok számára készültek, akik a játékidőt tekintve kevesebb, mint 10 óra alatt elszakítják a húrokat, mivel azok hamar veszítenek eredeti húrfeszességükből.

MIKOR KELL HÚRT CSERÉLNI?

A teniszütőd teljesítménye 50%-ban a kerettől és 50%-ban a húrozástól függ ! Ügyelj arra, hogy a teniszhúrod mindig a legmegfelelőbb állapotban legyen.
A húrt gyakran szakítóknak azt ajánljuk : cseréljenek húrt, ha az elszakad.
Azoknak, akik soha nem vagy ritkán szakítják el a húrt a Decathlon annyi húrcserét javasol, amennyi a heti játékok száma. Például: Heti 1 napot játszom, így évente egyszer cserélek húrt. Heti 3 napot játszom, így évente háromszor cserélek húrt.

A DECATHLON TANÁCSA

Egy rugalmas húrt nem szabad megfeszíteni, mert ez erősen kihat a teljesítményére. Egy kevésbé feszes húr lazább és kevésbé megerőltető játékot, valamint nagyobb ütőerőt biztosít. A játék során a húr elhasználódik anélkül, hogy elszakadna. Elveszíti rugalmasságát és eredeti tulajdonságait. A vastagság (átmérő) is hatással van a játék minőségére.Minél vékonyabb a húr, annál jobb a teljesítmény és a labdatartás. Minél nagyobb az átmérő, annál ellenállóbb a húr és annál könnyebben okoz sérülést.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Co-polimer nejlon + alumínium szálak + fluorocarbon.

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Túl jelentős hőmérsékletváltozásnak ne tedd ki!Ne hagyd az ütőt az autód csomagtartójában, ahol a hőmérséklet erősen emelkedhet vagy csökkenhet!

Használatra vonatkozó korlátozások

A monofilament nem alkalmas 15 éven aluli játékosok számára!

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK