Így használd regenerációs eszközeid
Itt az újévi őrület - de azért ne felejts  el pihenni sem!

Itt az újévi őrület - de azért ne felejts el pihenni sem!

Megérkezett 2024 és vele az újévi pörgés! Már te is biztosan nagyban tervezed, hogy hogyan töltsd az év talán legszebb időszakát: kit mikor látogass meg, te mikor fogadd a családod és a barátaid, mivel kínáld majd meg őket, mikor készítsd el a süteményeket, mikor vásárolj be a 24-ei vacsorához, és akkor az ajándéklistáról még nem is beszéltük. Ha magadra ismertél, akkor ez itt a te cikked! Hallottál már a slow life-ról? Ha még nem, mindenképp olvasd el, adunk néhány tippet, hogyan tudsz egy kicsit lelassítani és megpihenni - a kiégést hagyd a karácsonyi csillagszórókra!

Lazítanék... De hogyan?

Most, hogy már tudod, mennyire fontos a magadra szánt idő, felmerülhet a kérdés, hogy mit is tudsz tenni mindezért a leírt tippeken kívül? Mi mást is ajánlhatnánk erre, mint ismételten a sportot? De most ne a csúcsdöntésekre gondolj, hanem egy elhanyagoltabb területre: a regenerációra. Ehhez pedig először hadd ajánljunk neked egy nagyon kényelmes terméket: a masszázsövet!

Lazítanék... De hogyan?

Megjött a kedved a regenerációhoz?

Szuper, akkor ajánljunk is neked egy következő cikket - vagyis, igazából egy kétrészes sorozatot, aminek az első részét találod meg az elolvasom gombra kattintva - ami az egyik leghasznosabb eszköz szakszerű használatát mutatja be, a SMR-hengerét! Ne gondold, hogy ez csak a kemény sportolók számára lehet fontos! A tested akkor működik megfelelően, ha izmaid erősek és nyújthatók, ezáltal pedig a megfelelő mozgátartományban tudnak mozogni. A nyújtás pedig még az ülőmunkát végzők számára is fontos, hiszen az izmok ilyenkor gyakran megrövidülnek, ami fájdalmas problémákat is okozhat, például derékfájást. Olvasd el, hogy tudod elűzni és megelőzni a problémákat!

Megjött a kedved a regenerációhoz?
De mi van még az SMR-hengereken túl?

De mi van még az SMR-hengereken túl?

Ha úgy érzed, hogy a henger már nem elég és a valami extrább regenerációs eszközre van szükséged, akkor a masszázspisztolyt keresed! Nálunk 3 féle pisztoly közül választhatsz, eltérő teljesítménnyel és fejekkel, hogy biztosan megtaláld azt, amire a leginkább szükséged van. Kattints és tudj meg mindent a masszázspisztolyokról!

És ha én valami kisebbet szeretnék?

Ha úgy érzed, a henger és a masszázspisztoly mellé vagy helyett egy kisebb eszközre van szükséged, akkor a kézi masszírozó eszközeink lehetnek a segítségedre. Ha néha jól esne gyengéden átmasszírozni a nyakad, a lapockád környékét, esetleg a talpad, akkor érdemes innen választanod. Választékunkban ráadásul visszatértek azok a fából készült masszírozók, amik korábban valószínűleg minden magyar nagymama háztartásában előfordultak - nem véletlenül, hiszen jól használhatóak, tartósak és természetes anyagból készültek. Ha érdekelnek fából készült eszközeink, kattints!

És ha én valami kisebbet szeretnék?
Ha pedig a praktikus készletek rajongója vagy

Ha pedig a praktikus készletek rajongója vagy

Készletrajongók, fel a kezeket! Ha úgy érzed, hogy az izmaid teljeskörű átmasszírozásához több eszközre is szükséged van, és ezt szeretnéd a legpraktikusabban megoldani, akkor neked ajánljuk a készleteinket, amik azért is nagyon klasszak, mert egymásba pakolhatók, így jóval kevesebb helyet foglal és esztétikusabban tárolható, mintha háromrét heverne a lakásban. Ha pedig néhány gyakorlati tippet is szeretnél, hogy érdemes használni ezeket a szetteket, akkor olvasd el cikkünket!