Kerékpározás

1254 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

KERÉKPÁR


Kerékpár, bicikli, bringa, ugyanazt jelenti, mégis mindenkinek más jut róla az eszébe. A Decathlon megpróbálja a lehetős legszélesebb érdeklődési kört kielégíteni, így áruházainkban megtalálják a legkisebb gyerek kerékpárokat, Mountain bike-okat (MTB), de a városi kerékpárok, túra kerékpárok vagy országúti kerékpárok szerelmesei is találnak számukra megfelelő kerékpárt. Kerékpárjaink sokszor felszereltek, de amennyiben kiegészítő nélkülit választana, akkor is szinte mindegyik modellünkhöz megtalálja kínálatunkban a megfelelő kiegészítőt, legyen szó kosárról, kitámasztóról, sárvédőről vagy csomagtaróról. Első és hátsó lámpával mindegyik kerékpárunk felszerelt, de ezen kívül is talál világítással kapcsolatos kiegészítőket.

Ha megtalálta a megfelelő kerékpárt, ne feledkezzen meg a ruházatról sem A cipőtől a bukósisakig mindent megtalál, amire csak kerékpározás során szüksége lehet. Az országúti kerékpáros ruházat általában testhezálló, passzos, hogy ne akadjon bele semmibe és ne kaphasson bele a szél, míg az MTB ruházatunk kicsit lezserebb, az MTB nadrágot is eláttuk zsebbel, illetve a legtöbbe bele lehet gombolni egy betétes nadrágot. Ha az átmeneti időszakban kerékpározik, válasszon könnyen levehető és kis helyigényű kar és lábmelegítőket, amik védenek a hidegtől, de ha az idő tekerés közben felmelegszik, könnyen levehető és zsebre rakható. Ezek a ruházati kiegészítők rendkívül hasznosak tudnak lenni, legfőképpen a tavaszi és őszi időszakban.

A rendszeres használat rendszeres karbantartást igényel. Amennyiben bármilyen problémát észlel kerékpárján, a hét minden napján felkeresheti áruházaink műhelyeit, ahol kézséggel állnak az Önök rendelkezésére. Az alapvető karbantartásokat/javításokat érdemes elsajátítani, hogy akkor is meg tudja oldani a problémákat amikor hirtelen követekzik be és nem számít rá. Mindig hordjon magánál belsőgumit, pumpát és gumileszedőt, mert a defekt egy karbantartott kerékpáron és bármikor bekövetkezhet.