Kategóriák kihagyása Kategóriák kihagyása
Szűrők kihagyása
Szűrők
Ár

Matrac, hálózsák, alvófelszerelés

Legjobbra értékelt
8 990 Ft
4.4/5 értékelés 3106 áruházban és online leadott véleményből

MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT AZ ALVÁS ÉS A PIHENÉS A LEGFONTOSABB

Akár ez az első alkalmad, de lehetsz profi is benne a kempingezés az a kikapcsolódás mely gyakran megköveteli, hogy sokan félretegyük a kényelmünket. Ma, annak érdekében, hogy a kempingezés során optimális körülményeket biztosítsunk neked, a megfelelő felszerelés kiválasztása lehetővé teszi, hogy az éjszaka folyamán kellemesen érezd mgad a hálózsákban. A hálózsákok, párnák, kmatracok és sok más tárgy elengedhetetlen azok számára, akik kényelmesen szeretnének kempingezni. Az igényesebbek kényelmesen berendezkedhetnek e szabadtéri tevékenység során.

TELJES FELSZERELÉSKÉSZLET A SZABADTÉRI TEVÉKENYSÉGEKHEZ

Az alvófelszerelés megvásárlása lehetőséget ad arra, hogy a szabadban kempingezve valódi kényelmet élvezhess, mind éjjel, mind nappal. Az Te igényeitől és vágyaidtól függően a Decathlonnál kempingfelszerelések széles skálájából választhat az alvófelszerelések és az e gyakorlatnak szentelt kiegészítők tekintetében. A Decathlon könnyen szállítható és hangulatos táborhelyet biztosít a Quechua, a Simond és a Forclaz márkák felszerelésével, hogy megfelelő minőséget nyújtson a kalandok szerelmeseinek.

FEDEZZE FEL AZ ÖSSZES SZÜKSÉGES ALVÓFELSZERELÉST A DECATHLONBAN

Annak érdekében, hogy minden igényét kielégítsen és segítsen téged a kempingezés során, a Decathlon csapatai minőségi felszereléseket és kiegészítőket terveztek megfizethető áron. Online oldalunkon és számos üzletünkben a kempinghez szükséges felszerelések széles választékát kínáljuk: kiságyak, függőágyak, hálózsákok, matracok stb. A Decathlonnak köszönhetően minden lényeges kiegészítőt megtalálsz akik a kempinget választják pihenés helyének. Így akár egyszerű amatőr, akár tapasztaltabb kalandor, szakértő csapatainktól rengeteg tanácsot kaphatsz, hogy megtaláld a megfelelő felszerelést.

Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás