Kemping konyha

Kemping konyha, felszerelés

Skip categories Skip categories
Skip filters
Szűrők
Ár
Legjobb ár-érték arány
1 490 Ft
Egységár 14 900 Ft/KG
4.5/5 értékelés 3753 áruházban és online leadott véleményből

FORRADALMASÍTJUK A KEMPINGEZÉS ÉS A TÚRÁZÁS KÖZBENI ÉTKEZÉST

A kempingezés egyet jelenthet a piknikezéssel és az útközbeni étkezéssel, a Decathlon egy egész szekciót alakított ki a kempingezéshez szükséges élelmiszer-felszereléseknek. Azzal a céllal, hogy Te bárhol élvezhessd a jó ételeket, különböző eszközöket és termékeket fejlesztettünk ki. A tűzhelytől a hűtőtáskáig mindenre gondoltunk, hogy optimális feltételeket biztosítsunk neked az étkezéshez kempingezés vagy bivakolás közben. Egyszerű kézzel, mint otthon, olyan ételeket főzhetsz, mint otthon, így felsemtűnik, hogy éppen kempingezel

KEMPING KONYHA

Annak érdekében, hogy a kempingezéssel töltött nyaralása minden kényelmet megadjon neked, a Decathlon szívügyének tekinti, hogy neked tervezett felszereléseket kínáljon. Minden alapvető dolgot megtalálsz, hogy könnyedén mennyen a főzés:kempingfőző, gázpalack, hűtőtáska, edény, evőeszköz, kulacs és még szárított ételek is. A kempingezés vagy túrázás során végig meleg és ízletes ételeket ehetsz hála a dehidratált ételeknek. Ráadásul ezeket úgy tervezték, hogy könnyen szállíthatóak legyenek, és kevés helyet foglaljanak, így neked csak az előnyöd származik belőle.

TÚRA- ÉS KEMPINGFELSZERELÉS

Annak érdekében, hogy kempingezés vagy bivakolás közben igazi hangulatos fészket alakíthasson ki magának, a Decathlon számtalan terméket és felszerelést kínál számodra. Valóban, minden konyhai alapanyagból választhat, hogy elkészíthessd kedvenc receptjeidet. Ezzel párhuzamosan, a főzéshez is megtalálsz minden szükséges konyhabútort melyek között összecsukható konyhabútorra is lelhetsz. Ne várj tovább, és hozz létre egy teljesen felszerelt és szállítható konyhát a Decathlon segítségével.
Ajándéknak szánod? Ajándékozd a sport örömét! Ajándékkártya vásárlás