Új biztonsági intézkedések

Áruházainkban újra tiétek a pálya! Ismét várunk titeket a megfelelő biztonsági intézkedések betartása mellett. A megelőzés érdekében áruházainkban limitáljuk az egyszerre bent tartózkodók számát, ennek betartásában számítunk rátok, ebben a különleges helyzetben is egy csapatban játszunk!
Részletes nyitvatartási információkról ide kattintva tájékozódhattok.

Együttműködéseteket köszönjük!

Online rendelés átvétele - akár 24 órán belül!

1 órás áruházi átvétel

Aznapi kiszállítás

1 munkanapos kiszállítás

Add le rendelésed 15:00-ig, és még aznap házhozszállítjuk. A 15:00 után vagy munkaszüneti napokon leadott rendelések a következő munkanapon kerülnek szállításra. Ez a szállítási opció csak kisméretű csomagok esetében elérhető. (összmérete nem haladja meg a 80x40x50 cm-t és súlya a 20 kg-t)

Add le rendelésed 15:00-ig és másnap már kézhez is kaphatod. A 15:00 után hétvégén vagy munkaszüneti napokon leadott rendelések a kiszállítására a rendelés leadását követő második munkanapon kerül sor. Figyelem, ez a szállítási opció kis- és közepes méretű csomagok esetében elérhető. Kisméretű csomag: összmérete nem haladja meg a 300 cm-t, és súlya a 10 kg-t Közeped méretű csomag: összmérete nem haladja meg a 300 cm-t, és súlya 10-30 kg között van.

Add le rendelésed legkésőbb 16:00-ig és 1 óra múlva átveheted! 16:00 után vagy munkaszüneti napon leadott rendelések átvétele a következő nyitvatartási napon lehetséges. Figyelem, amennyiben a termék nem elérhető a kiválasztott áruházban, rendelésed automatikusan központi raktárunkból kerül kiszolgálásra, mely több napot is igénybe vehet.

Termékekkeyboard_arrow_right

Biztonságos rendelésátvétel

Saját parkolóval rendelkező áruházaink esetében válaszd Drive-in szolgáltatásunkat melyel gyorsan és biztonságosan veheted át online rendelésed.

  1. Keresd az áruházi átvétel számára kijelölt 'Drive-in' parkolóhelyeket!
  2. Készítsd elő rendelés azonosítód és hívd fel a kihelyezett telefonszámot!
  3. Kollégánk máris érkezik a csomagoddal!

Felhívjuk figyelmed, hogy a vírushelyzetre való tekintettel kollégáink a nehezebb csomagokat nem tudnak segíteni bepakolni az autóba, ilyen esetben kérjük, hogy megfelelő segítséggel érkezz. Belvárosi áruházainkban (Corvin, Nyugati tér) a Drive-in szolgáltatás nem elérhető. A csomagok átvételéhez kövessétek a kihelyezett kommunikáció utasításait.