MOSÓSZER DOWN WASH DIRECT 300ML

3 490 Ft
Egységár 11 633,34 Ft/L

8364309

A Nikwax Down Wash Direct mosószer mind kézi, mind gépi mosáshoz alkalmas.

A Nikwax Down Wash Direct mosószer pehelytöltésű ruházathoz a cég legújabb fejlesztése,mely bármilyen (hidrofób vagy normál)pehely töltésű ruha és hálózsák pehely- és környezetkímélő mosására alkalmas

Méret:

Méretválasztó
300 ML
Csak áruházban elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tárhely

Űrtartalom: 300 ml.

Gyorsaság

Hagyományos és impregnált pehely ruházat mosószere.

Vízlepergetés

Hatékonyan tisztít, vízlepergetőséget megújít.

Leírás

Tisztítás:

Nemcsak megőrzi a pehely természetes szigetelő képességét anélkül, hogy szerkezetét károsítaná, hanem segít megőrizni természetes vízhatlanságát és lélegzőképességét is. Hidrofób pehely esetében olyannyira, hogy akár emberrel együtt úszik a vízen a pehely hálózsák a kezelés után!

Pehely töltet:

A pehely töltet egyetlen hátránya, hogy ha átnedvesedik, akkor összeesik és megszűnik szigetelő képessége. Ráadásul nehezen is szárad ki és ahhoz, hogy visszanyerje eredeti állapotát, száradás közben folyamatosan rázogatni, lazítani kell a pelyhet, tehát igen macerás.

Használati tippek:

Ezen nehézségek kiküszöbölésére fejlesztette ki ezt a mosószert a Nikwax, melynek segítségével a hidrofób pehely megőrzi víztaszító képességét, a normál pehely pedig eredeti tulajdonságait, tehát nem szívja meg magát vízzel, izzadsággal és így nem is áll össze gombócokká, nem kell kínlódni a szárítással és nem veszti el szigetelőképességét sem.

A Nikwax márkáról:

Ha vízállóságról van szó, a Nikwax márka az egyik legjobb választás. Megbízható, költséghatékony megoldás az outdoor felszerelések gondozására, megóvására és vízállóságának megőrzésére. Eltérően a hagyományos ruhákhoz képest, a vízálló ruházatot standard mosószerrel nem lehet mosni, mivel az megszünteti a vízálló és lélegző képességét. A Nikwax termékek használatával nem kell aggódnod hasonló problémák miatt, csak mosd ki vele és mehetsz is!

Még több információ:

A Nikwax kiváló minőségű tisztító-és vízszigetelő termékeket készít, melyek meghosszabbítják a ruházat a lábbelik és a felszereléseink életet, és növeli teljesítményüket.
Nem számít, hogy munka, vagy szabadidős tevékenység miatt tartózkodsz a szabadban, a Nikwax szárazon tart! A termékek kezelése rendkívül egyszerű, megtalálhatod a megfelelő felszereléshez, ruhához valót, így pénzt takaríthatsz meg, kevesebb termék vész kárba. Nikwax spray termékünket gépi és kézi mosásnál egyaránt használhatod.

Biztonság:

Nikwax termékek használata biztonságos. Nem tartalmaz hajtógázokat, nem mérgező, nem fluorozott, környezetvédelmi szempontból biztonságos. A termékek vízbázisúak. A Nikwax használatával megújíthatod a ruhádat, és még a földet is óvod.

Vélemények

Betöltés...