Gyerek görkorcsolya Play 3, kék, piros

9 990 Ft

8366197

Gyermeked kipróbálná a görkorcsolyázást? Ezzel a görkorcsolyával kiválóan fejlesztheti a motoros készségeit és az egyensúlyát.

Ideális görkorcsolya, amellyel bevezetheted gyermekedet a görkorcsolyázás világába, szabályozott sebesség mellett. A kisebb méretek esetében egy extra stabilizáló rendszer található az oldalán.

Szín:

Sötét indigókék / Kék / Piros

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

A kivehető cipőbelső szivacsból készült a kényelem érdekében.

Kiváló menetélmény

A csapágyakat úgy tervezték, hogy lendületvételnél mérsékeljék a sebességet.

Jól tart

Jó tartás és védelem a váz és a pontos beállítású csatok révén.

Állítható

3 méretbeállítási lehetőség a láb növekedésének megfelelően.

Leírás

Biztonsággal kapcsolatos tanácsok

Mi a teljes körű védelmet javasoljuk: sisak, könyök-, térd- és csuklóvédő. Végül is, az a testrész, amelyre esel… közel se véletlenszerű.

Néhány szó a technikáról: kerekek és csapágyak...

Noha a középhaladó riderek számára ABEC 1 – ABEC 7 csapágyak készülnek, ennél a gyerekmodellnél a csapágyakat a kezdő görkorcsolyázók használati sajátosságaihoz alakították ki a progresszív gördülés és a biztonság érdekében. Összegezve azt mondhatnánk, hogy „a görkorcsolya kevésbé gyorsan gurul”. A görkorcsolyakerekek mérete 63 mm.

Hogyan állítható be a gyerek görkorcsolya mérete?

Látod a kis nyelvecskét a cipő orr-részén? Csak annyi a teendőd, hogy a tépőzáras nyelvecskét a megfelelő számhoz állítod. 1-es szám a legkisebb méret, 2-es szám a középső méret, 3-as szám a legnagyobb méret beállításához. A cipő elején így szabad hely keletkezik és 2 mérettel nagyobb lesz a cipőd. Ötletes, nemde?

A görkorcsolyázni tanulók körében a Play3 görkorcsolya 8 éves múltra tekint vissza :)

Hát igen, 8 év elteltével sem vagyunk kevésbé büszkék. Olyannyira, hogy véleményeiteknek köszönhetően, rendszeresen fejlesztjük a görkorcsolyákat. Például, felvetettétek a „stabilizáló szett” ötletét: egy apró csavar, amelyre „tricikli” módjára 2 kerék erősíthető a görkorcsolya hátsó részén. Ez rendkívül egyszerű, és valóban megkönnyíti az első lépéseket. Legutóbb a rögzítőklipszeket is tovább tökéletesítettük. Egyszóval: köszönjük!

A gumiból vagy a műanyagból készült kerekek és fékek a jobbak?

A műanyaggal ellentétben, amely csúszik és nem fejt ki igazi fékhatást, a 63 mm-es gumi jobban tapad: a lendületvételnél megcsúszás nélkül biztosítja a gurulást és a hatékony fékezést. Ráadásul a gumi tartósabb, mint a műanyag. Az Oxelo csapata változatlanul elkötelezett a biztonság kérdésében, függetlenül attól, hogy milyen szintű a gyermek technikai tudása. Épp ezért azt választottuk, hogy minden gyerek görkorcsolyára gumiból készült kerék és fék kerüljön a PVC helyett.

Szeretnéd megjavítani a görkorcsolyádat vagy elvégezni rajta a karbantartást?

A fékek, a különböző méretű kerekek (még a világító kerekek is) vagy a megfelelő méretű csavarok megrendelhetők a Decathlon áruházak műhelyszolgáltatásánál és az internetes oldalunkon. Mindezek az alkatrészek nagyon könnyen felszerelhetők. Bátran tekintsd meg a YouTube Oxelo oldalán található tanácsainkat és oktatóanyagainkat: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hogyan hosszabbítható meg a kerekek élettartama?

Egyes kerekek, attól függően, hogy a görkorcsolya melyik részén helyezkednek el, gyorsabban használódnak el. Rendszeres időközönként bátran cseréld meg egymással a kerekeket.
Amikor a kopás mértéke eléri a kerék belsejében lévő 7 látható kör közül az elsőt, itt az ideje, hogy a kerekeket valóban lecseréld.

Hogyan történik a görkorcsolyák tesztelése?

Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek révén lehetőség nyílik az európai normáknak megfelelő jóváhagyásra és a kopásállósági vizsgálatok elvégzésére is. A tesztelés további gyakorlati tesztekkel egészül ki, amelyek részben mérhetők, míg más esetben a tesztelők véleményére támaszkodunk. Eredmény: tesztelt, kipróbált és... elfogadott termék. A tesztelést görkorcsolya partnerklubjaink riderei is segítik.

Opcionális stabilizáló szett (ref.: 8282768)

A „stabilizáló szett” néven árusított csavarkészlet minden méretű PLAY3 és PLAY5 típusú rollerekhez megfelelő. Stabilitás készlet lehetővé teszi, hogy "tricikli" funkcióval kezdjen tanulni a gyerek: jó módszer a stabilitás javítására a görkorcsolyázás kezdeti szakaszában a biztonságérzet gyors kialakulásához.A 26/28-as méretű PLAY3 görkorcsolyákon a stabilizáló szett előre fel van szerelve.

Jótállás

1 év, kivéve a kopó alkatrészeket (kerék, csapágy, fék).

Súly

26/28 : 1.332 kg
28/30 : 1.41 kg
30/32 : 1.462 kg
32/34 : 1.49 kg
34/36 : 1.546 kg

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Alsó rész 50% Poliuretán, 50% Polipropilén Felsőrész 70% Polietilén-tereftalát (PET), 30% Polipropilén Belső rész 75% Polietilén-tereftalát (PET), 25% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Használatra vonatkozó korlátozások

EN13843B szabvány (max. 60 kg), kivéve 26/28 EN71 játék szabvány

További ajánlatunk

Videók

Vélemények

Betöltés...