Árcsökkentés
Elliptikus tréner - EL500
Elliptikus tréner - EL500
Elliptikus tréner - EL500
DOMYOS

Elliptikus tréner - EL500

139 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 149 990 Ft
Ref. : 8528961

Alakformáláshoz, állóképesség-fejlesztéshez ideális eszköz. Minden szükséges kényelmet biztosít számos kiegészítő opcióval. És mindezt egy, a partner alkalmazásokhoz csatlakozó konzollal!

Elliptikus tréner otthoni kardioedzéshez. Alakformáláshoz, heti legfeljebb 4 alkalommal. Kizárólag magánfelhasználásra, hobbi sportoláshoz.

Online készlet

Áruházi készlet

Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Ingyenes kiszállítás áruházi átvételkor
  • 2 év kellékszavatosság a termékekre
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

Előnyök

Szívmunka

33 cm-es lépéshossz és 15 ellenállási szint.

Könnyed pedálozás

7 kg-os lendkereke folyamatos pedálozást biztosít. Motoros ellenállás.

Edzésprogram

6 funkciós okos kijelző és 9 előre beállított program.

Szinkronizálhatóság

Csatlakoztatható a partner alkalmazásokhoz, mint a KINOMAP és E-connected.

Irányíthatóság

A görgőinek köszönhetően könnyen mozgatható.

Az összeszerelés ideje

Kb 60 perc alatt összeszerelhető!

Leírás

A lépéshossz fontossága

Az elliptikus tréner használata a test egészére kihatással van. Minél intenzívebb a mozgás, annál erősebben dolgoztatja meg az izmokat, annál hatékonyabban erősíti a szív- és érrendszert. A beállított ellenállási szint is fontos szerepet játszik. Az 500-as tréner lépéshossza 33 cm-es, ami egyszerre biztosítja a kellő kényelmet és a hatékony edzéseket.

A lendkerék fontossága a pedálozásban

Számunkra fontos az ügyfeleink felé történő kommunikáció érthetősége és megbízhatósága. Sok piaci szereplő használ hangzatos szavakat a lendkerékkel kapcsolatban (pl.: tehetetlenségi tömeg), ami megnehezíti a vásárló számára a különböző modellek összehasonlítását. Ezért mi úgy döntöttünk, hogy csak annak súlyát kommunikáljuk, ami, a véleményünk szerint, a legfontosabb indikátor a pedálozás gördülékenységének tekintetében. Az 500-as elliptikus lendkerekének tömege: 7 kg.

A KONZOL A VIRTUÁLIS SZEMÉLYI EDZŐD

6 funkciós konzol: elégetett kalória, megtett távolság, edzés idő, sebesség, szívritmus (kormányba épített pulzusmérővel) és lépésszám. Összesen 9 edzésprogram áll rendelkezésedre (3 kalóriaégetéshez, 3 alakformáláshoz és 3 az állóképesség fejlesztéséhez). Tökéletes a motiváció megőrzéséhez!

OKOS ELLIPTIKUS TRÉNER

A motiváció, a fejlődés és a szórakozás érdekében csatlakoztasd az eszközöd az Econnected vagy Kinomap alkalmazáshoz! Az Econnected alkalmazással heti, idő-, távolság- és kalóriaalapú célkitűzéseket állíthatsz be, rögzítheted az edzések eredményeit, nyomon követheted a statisztikádat.
A készülékkel szinkronizált Kinomap alkalmazás segítségével valódi tájakon edzhetsz. Haladj a saját tempódban, versenyezz egyedül vagy a többiek ellen: a Kinomappal különleges élményben lesz részed!

A SZÍVRITMUS MÉRÉSE

Beépített pulzusmérővel. A pulzusod néhány másodpercen belül megjelenik a konzol kijelzőjén. A konzolhoz csatlakoztatható kardióövvel is használható (nem tartozék).
A Hand-Pulse funkciót (kéz alapú pulzusmérés) pacemakerrel rendelkezők nem használhatják!

Egyéb beállítási lehetőségek

Pedálok helyzetének beállítása (a kormányhoz közelebb, középen vagy a kormánytól távolabb). Így az elliptikus minden testtípushoz képes alkalmazkodni és a megfelelő kényelmet biztosítani.
A termék továbbá gyors gombbal ellátott, amivel az ellenállási szintet könnyedén változtathatjuk.

Könnyen mozgatható elliptikus

Az elliptikus tréner elülső görgőivel mozgatható. A készülék áthelyezéséhez állj szemben vele! Egyik lábaddal tartsd egy helyben a készüléket, döntsd enyhén magad felé a kormánynál fogva, míg a görgőkre nem billen! Majd húzd a kívánt helyre!

KARBANTARTÁS ÉS JAVÍTÁS

A Decathlon és a Domyos márka különös figyelmet fordít a termékek nyomonkövetésére. Így az értékesítés utáni szolgáltatások is a mi kezünkben maradnak, mint a termékek szervizelése, vagy az alkatrészek beszerzése. 2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Az alkatrészek elérhetők: 10 évig.

Súly és méretek

Termék mérete: H 124 x SZ 68 x M 155 cm
Termék súlya: 46,7 kg

Doboz mérete: H 110 x SZ 62 x M 33 cm
Össztömeg: 51 kg

Jótállás

2 év a szerelésre és az alkatrészekre. 5 év a fém vázra. Alkatrészek elérhetők: 10 évig.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Váz 100% Acél Védőréteg 100% Polisztirol (PS)

Tárolási tanácsok

A kültéren történő tárolás kerülendő. Száraz helyen tárold!

Használatra vonatkozó korlátozások

Maximális teherbírás: 130 kg. Csak otthoni használatra!

Tesztek

Különös figyelmet fordítunk termékeink minőségére is. Ezért visszük végig termékeinket az alábbi tesztelési procedúrán: Az észlelési tesztekkel kezdjük, amikor is a potenciális vásárlók megfogalmazhatják igényeiket és véleményezhetik a projektet. A fejlesztési szakaszban külső tesztelőkkel használati teszteket végeztetünk el, melynek eredményeképpen validáljuk az adott terméket, vagy továbbfejlesztjük. Végül gyorsított teszteket végzünk, hogy biztosítsuk a termék minőségét hosszú távon.

Karbantartási tanácsok

Tisztítsd nedves ruhával!.

Használati utasítás

A termékkel kapcsolatos további információkért, tekintsd meg a használati utasítást.

Videók

Vélemények

Betöltés...