OXELO

Skateboard kerékblokkoló klip Trick 100

4990 Ft
Ref. : 8542265

Szenvedélyes gördeszkásokból álló csapatunk olyan kiegészítő felszerelést tervezett, amellyel a kezdeti időszakban könnyebben elsajátíthatók az alapfigurák.

Kell egy kis segítség az első deszkás figurákhoz? A Trick 100 segítségével a deszkád mozdulatlan marad. Összpontosíthatsz a mozdulataidra anélkül, hogy az egyensúlyozásra figyelnél.

EGY MÉRET Nem elérhető
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Stabilitás

  Növeld az egyensúlyt! A Trick 100 használatával immobilizálható a gördeszka.

  Könnyen elsajátítható

  Összpontosíts a mozgás koordinálására! A deszka nem gurul tovább.

  Könnyű össze és szétszerelés

  A Trick 100 szerszám nélkül felrakható, elég csak a felfüggesztésre csíptetni.

  Könnyű szállítás

  Kompakt kerékblokkoló. Vidd magaddal, és használd, amikor csak akarod.

  Leírás

  Hogyan működik a Trick 100?

  „Ahhoz, hogy úgy tanuljuk meg a figurákat, hogy a deszka ne mozogjon, a deszkát letettük a fűbe, de a popper-nél (tail lepattintása) hirtelen nagyon bonyolult lett az egész.” Tervezőcsapatunk, az addigi tapasztalati alapján, olyan kiegészítőt képzelt el, amely mozdulatlanul tarja a deszkát az alapfigurák kidolgozásához anélkül, hogy ez egyensúlyvesztést okozna. Hogyan? Egész egyszerűen egy ékkel, amely egy mozdulattal a felfüggesztésre rögzíthető, és biztosítja a kerekek megemelését.

  Néhány szó a Trick 100 kialakításáról

  A Tricks 100 párban kapható. A termék használatával blokkolható vagy a két hátsó kerék, vagy átlós irányban egy első és egy hátsó kerék. További jó hír, hogy a praktikus formai kialakítás és a felhasznált TPU anyag könnyűvé és könnyen szállíthatóvá teszi a Trick 100-at. Továbbá nincs szükség szerszámra a felszereléshez. Az alkatrész, mérettől függetlenül, bármely felfüggesztésre rögzíthető, és segítségével minden 52-56-os méretű kerék megemelhető.

  A kerékblokkoló Trick és a trükkök... elmagyarázzuk.

  A zipper gördeszka nyelven azt jelenti, hogy előre vagy hátrafelé elindulsz… és gyakran eséssel végzed. Ahhoz, hogy egy stabil deszkán nyugodtan kidolgozhasd a trükköket, jól használható a Trick 100, amellyel mozdulatlanul tarthatók és megemelhetők a kerekek. És pontosan, milyen trükkökről is van szó? Azokról, amelyek álló helyzetben is gyakorolhatók. - A shove-it: egy Trick 100 az elő és egy Trick 100 a hátsó felfüggesztésen.
  - A kickflip és az ollie: 2 Tricks 100 a hátsó felfüggesztésen.

  Hogyan is jött létre a Trick 100?

  Kezdetben azt kérdeztük magunktól, hogyan segíthetnénk a kezdőket a trükkök végrehajtásában. Gyorsan arra a következtetésre jutottunk, ha megakadályozzuk a deszka mozgását, jobban tudsz koncentrálni a mozdulataidra anélkül, hogy aggódnod kellene az egyensúlyvesztés és az esések miatt. Ezután 2 év kutatómunka, több tucat prototípus elkészítése és a partnerekkel, majd a gördeszka iskolákkal folyatatott tesztsorozat következett. Ennek eredményeképp létrejött egy egyszerű és praktikus kiegészítő.

  Egy utolsó tanács, mielőtt fellépsz a deszkára?

  Jean-Philippe, a DECATHLON Skateboarding termékmenedzsere mondja el véleményét. „Minden esetben jó dolog a védőfelszerelés, ezt viselve eséskor nem ütöd meg magad és rögtön visszapattanhatsz a deszkára. Úgy vélem, nem szabad hezitálni, és el kell menni gördeszka leckéket venni, egyre több gördeszka suli nyílik. Itt tízszer gyorsabban fejlődhetsz és egyből a jó mozdulatokat sajátíthatod el, mint például a deszka hátsó lábbal történő megtolása.”

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.186 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Penge: 100.0% Termoplasztikus poliuretán

  Tesztek

  Deszkáinkat laboratóriumban teszteljük. A tesztek segítségével az európai előírásoknak megfelelő deszkákat készíthetünk, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket a gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetőek, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik kemény próbának vetik alá a terméket. Ehhez az európai partnereink és a gördeszka iskolák közösségére támaszkodunk.

  Vélemények