ZIPRO

Futópad Zipro Pulse 120×42 cm 12 km/h, LED, motoros dőlésszöggel

204 344 Ft

A Zipro berendezések lehetővé teszik, hogy hatékony kardió edzést végezzen, erősítse fittségét és támogassa általános egészségét, mindezt anélkül, hogy elhagyná otthonát.

Szín: fekete

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Morele HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Zipro Pulse elektromos futópad

  • Méretek: 155×71,5×110 cm
  • Méretek összecsukva: 80×71,5×138 cm
  • Súly: 48 kg
  • Rendeltetés: otthoni használatra szánt futópad
  • Sebességtartomány: 1-12 km/h
  • Motor: elektromos 1,5 LE 1080 W
  • Szalagméretek: A futószalag mérete: 120×42 cm
  • A szíj dőlésszögének beállítása: elektromos, 15 fokozat
  • Párnázás: Comfort Protect (8 párnázó párna + 2 oldalsó csökkentő párna)
  • Maximális felhasználói súly: 130 kg
  • Szállítási méretek: 1615×765×290 mm, 56 kg

  Konzol és kezelőszervek

  • Vezérlés: kezelőpanel és gombok a kapaszkodókon
  • Kijelző: LED
  • Mérés: sebesség, idő, távolság, kalória, pulzus
  • Funkciók: Pulzusszám, visszaszámlálás (idő, kalória, pulzus), testzsírszázalék
  • Programok: 12 előre definiált program + 3 felhasználó-specifikus program
  • Pulzusérzékelők a kapaszkodókon
  • Biztonságos tárolás a mobileszköz számára

  Egy futópad, amelyet csak Önnek terveztek!

  Futás közben stabilitást garantál, optimális méretei pedig lehetővé teszik, hogy szabadon edzhessen - magasságától és futási sebességétől függetlenül. A terhelhetőség akár 130 kg is lehet. A berendezés erőteljes párnázási rendszerrel van felszerelve, amely elnyeli az ütéseket és minimalizálja az ízületekre ható terhelést.

  Nagy futófelület.

  Az öv mérete 120×42 cm, ami lehetővé teszi, hogy az emberek futótechnikától és fizikai állapotuktól függetlenül könnyedén edzhessenek.

  Teljesítőképes és hatékony motor.

  A futópad elektromos motort használ, amely lehetővé teszi a maximális sebesség beállítását akár 12 km/h-ig. A beállítási tartomány lehetővé teszi a gyaloglást, a kényelmes trappolást, a fitneszfutást és a sprintet egyaránt.

  15 emelkedési szint.

  Az állítható emelkedési szintek jót tesznek a lábizmok erősebb munkára késztetéséhez és az igényes kültéri futásokra való felkészüléshez.

  A pulzusszám figyelése felbecsülhetetlen segítséget nyújt a jobb eredmények eléréséhez.

  A hatékony edzés kulcsa, hogy az Ön fittségi szintjéhez igazítsa. A kormányra szerelt pulzusérzékelőkkel és a HRC programokkal az edzés intenzitását a képességeihez szinkronizálhatja, felgyorsítva ezzel az eredményeit.

  12 előre meghatározott edzésprogram.

  Testre szabhatja az edzést az igényeinek megfelelően! Akár 12 előre definiált edzésprogram, amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy meghatározott előnyöket biztosítson Önnek - az erőnlét erősítésétől a kalóriaégetésig.

  Állítson össze saját edzésprogramot.

  A ZIPRO PULSE lehetővé teszi a saját edzésterv elkészítését is. Ezeket a beállításokat nem kell minden alkalommal beprogramoznia - 3 különböző programját elmentheti a számítógép memóriájába, hogy rendszeresen ismételje kedvenc edzését, futótechnikájának megfelelően.

  Takarítson meg helyet a függőleges helyzetbe történő összecsukással.

  Nem szeretné, ha egy futópad állandóan helyet foglalna otthonában? Semmi sem egyszerűbb, mégpedig a Quick Folding Systemnek köszönhetően. A gépet könnyedén összecsukhatja függőleges helyzetbe. Összecsukott állapotban alig több mint fél négyzetmétert foglal el. A szállító kerekeknek köszönhetően a futópadot edzés közben és után is könnyedén áthelyezheti egyik helyről a másikra. Az övleereszkedést segítő rendszer szintén nagy előny. A futópadon egy működtetőszerkezet segíti a leereszkedést, ami biztonságos és kényelmes megoldást jelent. Egyszerűen oldja ki a rendszert, és a futópad magától lassan leereszti az övet.

  Felfejlett párnázási rendszer - biztonság az ízületek számára.

  A fejlett Comfort Protect párnázási rendszer 8 lengéscsillapítóból és 2 párnából áll mindkét oldalon, hogy minimálisra csökkentse az ízületeire ható terhelést! A futószalag megerősített szerkezete mellett az oldalán pántok is találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy bármikor megálljon, amikor csak pihennie kell, és egy kicsit levegőhöz juthat. A futópadban lévő öv 1200×420 mm-es, ami elegendő helyet biztosít futás közben. Az öv felülete többrétegű, tartós és csúszásmentes anyagból készült.

  Kényelmes alátét a mobil eszközökhöz.

  A panelen található speciális párna nemcsak egy okostelefon, hanem akár egy nagyobb táblagép is elfér - ideális a bemelegítés alatt és az edzés végén, amikor nyugodt tempóban fut. Gyorsabban telik az idő az edzés során, ha figyelmét például videótartalmak megtekintésére, zenehallgatásra vagy podcastok hallgatására összpontosítja. Ennek megkönnyítése érdekében a ZIPRO PULSE futópadot úgy tervezték, hogy a felhasználó mindig kéznél legyen egy mobileszköz.

  Intuitív panel - a beállítások egyszerűbbek, mint gondolná.

  A ZIPRO PULSE egy olyan panellel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és intuitív módon konfigurálja az edzéshez szükséges beállításokat. A nagyméretű, áttekinthető és könnyen leolvasható számítógépes képernyő mellett a sebesség és a dőlésszög kezelése a konzolpanelen található közvetlen választógombok, valamint a pulzusérzékelők mellett a kapaszkodókon elhelyezett beállítási gombok segítségével válik egyszerűvé

  Vélemények