PROFORM

Pro-Form Trainer 8.5 futópad

439 900 Ft

INGYENES SZÁLLÍTÁS október 31-ig! Pro-Form Trainer 8.5 futópad - Sétálj, kocogj, vagy fuss! Kompatibilis iFit személyi edzésekkel.

Szín:

Fekete

Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Sport8 Hungary

Termékleírás

PRO-FORM TRAINER 8.5 FUTÓPAD

Sétálj, kocogj, vagy fuss! Kompatibilis iFit személyi edzésekkel a Pro-Form Trainer 8.5 futópadon. Komfortos futópad kis helyigényekhez tervezve. Olyan paraméterek jellemzik, mint az 51x140 cm-es futófelület, 2,6 CHP folyamatos teljesítményű motor, iPod/Mp3 csatlakozás, hangszórók. Kompatibilis a legújabb interaktív fitnesz technológiával az iFit alkalmazással.

Interaktív edzés (iFit Live Built-In)
Egyéni, virtuális edzések, a világ lejobb edzői vezetésével az iFit alkalmazás segítségével. A Pro-Form Trainer 8.5 futópadon saját otthonában élvezheti az edzést, csupán le kell töltenie az iFit szolgáltatást. Válogasson több mint 1000 edzésprogram közül vagy jelöljön ki egy útvonalat a világ bármely pontján. Versenyezzen másokkal a legjobb eredmény elérése érdekében.
Az Pro-Form Trainer 8.5 futópaddal nem kell edzőterembe menni - több ezer igényes, kölönböző intenzitású stúdió edzés otthonra! Csatlakozzon az iFit felhasználókhoz a világ minden tájáról, merüljön bele az iFit Studio edzések izgalmába.
Szabja személyesre edzésprogramját, egy időben futtathat edzésprogramokat és vezetheti online saját adatlapját. Ezt a legújabb edzésélményt az iFiT Live vezeték nélküli technológia teszi lehetővé!
Az iFit Live szolgáltatás használatához szükséges a www.ifit.com weboldalon történő regisztráció és előfizetés az iFit tagságra.

5” háttérvilágítású kijelző
A Pro-Form Trainer 8.5 futópaddal nyomon követheti az összes elégetett kalóriát és az edzés előrehaladását egy könnyen olvasható háttérvilágítású kijelzőn.
A Pro-Form Trainer 8.5 futópad 5"-os Backlight LCD kijelzőn megtekintheti a kiválasztott edzési paramétereket mint: sebesség, eltelt idő, megtett távolság, dőlésszög, elégetett kalóriák, pulzusszám, és sebesség, valamint fel van szerelve iFit technológiával is.
Válasszon az előre beépített edzésprogram közül, melyek a futószőnyeg sebességét és a futófelület dőlésszögét automatikusan változtathatják a program jellegétől függően. A Pro-Form Trainer 8.5 futópadon az edzésprogramok közötti navigálás egyszerű és gyors.
Az iFit előfizetés külön kapható - érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál. A használathoz szükséges egy opcionális táblagép.

Sétáljon, kocogjon, vagy fusson
Adjon bőven helyet a lábának a mozgáshoz a Pro-Form Trainer 8.5 futópad 51x140 cm nagyságú futófelülettel. Annak érdekében, hogy futópadjaink kiváló minőségűek legyenek, minden egyes futópadot egymillió cikluson át tesztelünk a felhasználó súlyának duplájával.
Csendesebb edzést és tartósabb használatot biztosít a Pro-Form Trainer 8.5 futópad kétrétegű, széles, zaj és csúszásmentes futószőnyege. A futás szabad élvezetét adja, annak káros mellékhatásai nélkül! .

Motorerő minden edzéshez
Élvezze a fokozott motorteljesítményt és annak előnyeit edzés közben, mely tartós élettartalmat, csendes és egyenletes működést kölcsönöz a Pro-Form Trainer 8.5 futópadnak.
A beépített 2.6 CHP DurX™ motort 25 éves futópad gyártási tapasztalattal rendelkező cég fejlesztette ki. A motor hűtése érdekében egy ventilátor lett rá felszerelve.

Digital QuickIncline™
Az emelkedős edzés segítségével a Pro-Form Trainer 8.5 futópad felkészítse testét a meredekebb edzésre. A Pro-Form Trainer 8.5 futópad dőlésszögét külön emelőmotor állítja, a programokban rögzített dőlésszög adatoknak megfelelően 0 és 10% között.

Digital QuickSpeed®
A Pro-Form Trainer 8.5 futópad végsebessége 16 km/h. A könnyen megnyomható QuickSpeed® gombok lehetővé teszik a sebesség intenzitásának azonnali megváltoztatását. Változtassa meg gyorsan a sebességet anélkül, hogy megzavarná a lépését vagy a figyelmét.

SpaceSaver® Design EasyLift™ Assist funkcióval
A Pro-Form Trainer 8.5 futópadot egyszerűen és könnyedén felcsukhatja a futópadot a SpaceSaver® új funkciónak köszönhetően, így minimalizálva a tárolási méretet.
A SpaceSaver® márkajellel ellátott futópadok futófelületei mind felhajthatóak, így azok kevesebb helyet foglalnak, a megfelelő tárolás érdekében. A Pro-Form Trainer 8.5 futópad futófelület felhajtása és annak leengedése rendkívül egyszerű, az EasyLift™ Assist emelőkar segítségével.

ProShox™Cushioning rezgéscsillapító rendszer
A Pro-Form Trainer 8.5 futópad ProShox™Cushioning rezgéscsillapító feladata, hogy az ízületekre eső terhelést csökkentse az aszfalton történő futáshoz képest. Rezgéscsillapító rendszere egyedülálló védelmet biztosít az ízületek számára.

Integrált táblagép tartó
Helyezze táblagépét Pro-Form Trainer 8.5 futópad konzol közepén található tartóba és élvezze kedvenc műsorait, filmjeit, zenéit edzés közben. A táblagép tartó biztonságban tartja eszközét, így nyugodt körülmények között végezheti edzését.

ActivePulse™ Technology
A mért pulzus hozzásegíti Önt egy hatékonyabb edzéshez, nem kell mást tenni, mint felvenni a Bluetooth adatátvitelű opcionális karpántot vagy pulzusérzékelő övet Hozza ki a legtöbbet az edzésekből, figyelje a pulzusértékét a kijelzőn!

Leírás

 • cipő típusa 170 cm
 • motoros motorral
 • Helyszín Otthoni
 • Programok száma 1 program
 • Kompatibilis szolgáltatások iFit
 • Dönthető Dőlésszög
 • Futófelület szélessége 51 cm
 • Pulzusmérő típusa Pulzusmérő övvel kompatibilis
 • Szellőző rész Szellőzés nélkül
 • Könnyű mozgatás Kis kerekekkel
 • A használat típusa Edzés
 • Maximális sebesség 18 KM/H
 • SZÉLESSÉG (cm-ben) 90 cm
 • Hossza összehajtva 91 cm
 • Időszakosság legfeljebb 18 óra / hét
 • KAPCSOLAT Kompatibilis a tablettel
 • BLUETOOTH CSATLAKOZÁS Bluetooth csatlakozással
 • MAGASSÁG (cm) 146 cm
 • HOSSZÚSÁG (cm) 191 cm
 • SÚLY (kg) 81 kg
 • FELHASZNÁLÓ MAXIMÁLIS SÚLYA 135 kg
 • DŐLÉSSZÖG TÍPUSA Motorizált
 • FELHASZNÁLÁS MÓDJA otthon
 • Állapot Új
 • KIJELZŐ TÍPUSA LCD
 • folyamatos teljesítmény (lóerőben) 2,6 LE
 • futófelület hossza 140 cm
 • Összecsukható Összehajtható

Összetétel és minőségmegőrzés

Tárolási tanácsok

A termék összecsukható.

Használatra vonatkozó korlátozások

135 kg felett nem használható!

Vélemények

Betöltés...

Leírás

cipő típusa

170 cm

motoros

motorral

Helyszín

Otthoni

Programok száma

1 program

Kompatibilis szolgáltatások

iFit

Dönthető

Dőlésszög

Futófelület szélessége

51 cm

Pulzusmérő típusa

Pulzusmérő övvel kompatibilis

Szellőző rész

Szellőzés nélkül

Könnyű mozgatás

Kis kerekekkel

A használat típusa

Edzés

Maximális sebesség

18 KM/H

SZÉLESSÉG (cm-ben)

90 cm

Hossza összehajtva

91 cm

Időszakosság

legfeljebb 18 óra / hét

KAPCSOLAT

Kompatibilis a tablettel

BLUETOOTH CSATLAKOZÁS

Bluetooth csatlakozással

MAGASSÁG (cm)

146 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

191 cm

SÚLY (kg)

81 kg

FELHASZNÁLÓ MAXIMÁLIS SÚLYA

135 kg

DŐLÉSSZÖG TÍPUSA

Motorizált

FELHASZNÁLÁS MÓDJA

otthon

Állapot

Új

KIJELZŐ TÍPUSA

LCD

folyamatos teljesítmény (lóerőben)

2,6 LE

futófelület hossza

140 cm

Összecsukható

Összehajtható