DRAKE

DRAKE Team Snowboard deszka

184 000 Ft

Drake - Ride Your Way

Szín: Többszínű

 • 153 CM Nem elérhető
 • 156 CM Nem elérhető

Forgalmazza és szállítja: Winter Outlet HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Drake csapat snowboard lemez Az idei TEAM dizájn igazán különlegessé teszi a snowboardozást, tisztelegve Michelangelo Creazione di Adamo című műve előtt. Egy igazi remekmű a művészet világában, akárcsak a riderek e snowboardos kedvence. A Drake TEAM a termékcsalád csúcsmodellje, amelyet úgy terveztek, hogy a legkülönbözőbb terepeken nyújtson csúcsteljesítményt: tökéletesen lebeg a friss hóban, kiválóan carvingol a részen, és nem korlátozza a snowparkos sessionökben.

  A Smooth Classic camber-t úgy fejlesztették ki, hogy stabilitást és biztos érzést nyújtson a deszkán a gyors lejtőkön vagy a nagy ugrások során. A snowboard teljes hosszában elhelyezett karbon és kevlár szalagok gyors és gördülékeny reakciót biztosítanak a hegytől a farokig. Mindehhez csatlakozik egy szinterezett talp, P-Tex anyag, amely Nano Carbon részecskékkel összecsiszolva, majd felmelegítve, préselve és vágva biztosítja a kollekció leggyorsabb deszkáját.

  Specifikációk: Classic Direktív Twin forma Sintra 8000 alaptechnológia Carbon és kevlár betétek UR Insane ütéscsillapító technológia Aspen mag Drake TEAM specifikációk

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Aspen

  Vélemények