RAVEN

Snowboard Raven Grizzly

97 900 Ft

Raven - a legjobb minőség, eredeti megoldások és eredeti design.

Szín: Többszínű

159 CM Nem elérhető
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: VENTO

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Raven Grizzly Snowboard lemez

  A Raven Grizzly a Raven új modellje a 2019/2020-as szezonra. Ez egy hegyi tulajdonságokkal rendelkező deszka, ami azt jelenti, hogy ez egy olyan profil, amelyet azoknak terveztek, akiket érdekel a gondozott lejtőkön és alkalmanként a pályán kívül is szeretnének motorozni. A deszka irányított formájú, és klasszikus alapra épült, amelyet jó és megbízható éltartás jellemez. A betétek 25 mm-rel a deszka hátsó része felé történő eltolása lehetővé teszi a deszka jobb irányítását a dinamikus lejtőkön való dinamikus ereszkedések során az éleken, és megkönnyíti a porhanyós fordulókat is.

  Raven lemez

  Technológiák Raven SnowboardsPOPLAR WOOD CORE

    Nagyon erős, nagyon könnyű, alacsony nedvességtartalmú mag. Akár hiszi, akár nem, valójában minden egyes tengelyen pontos ellenőrzést végzünk, mielőtt függőlegesen laminált csíkokká alakítjuk. Ez biztosítja, hogy minden deszkának pontosan ugyanannyi pop és flex legyen. A csíkok összeragasztásához használt német ragasztó a legfinomabb természetes összetevőkből készül, ezért a lapjaink nem delaminálódnak, és ezért környezetbarátok a deszkáink.
  

  Raven SnowboardsABS SIDEWALL

     Az oldalfal szerkezete felelős az erőátvitelért az élek felé. Emellett támogatja és megerősíti a felső éleket, valamint elnyeli a rázkódásokat. A mag jobb védelme érdekében a külső sérülésekkel szemben és a nedvesség magba való behatolása érdekében falaink csak a legjobb, Ausztriában gyártott, kiváló minőségű ABS molekuláris kötésből készülnek. Hosszú tapasztalataink azt mutatják, hogy a 30 fokos oldalfalak javítják az erőátvitelt az élen és jobb rezgéscsillapítást biztosítanak.
  

  Raven Snowboardok

  EXTRUDED BASE

    Az extrudált alapokat könnyű és olcsó karbantartani. Nincs szükség viaszolásra. Kizárólag a vezető cég - az Isosport - által gyártott, legmagasabb minőségű osztrák alapokat használjuk.
  

  Raven Snowboards

  FÉLIG FÉNYES KIVITEL

    A védelem érdekében dupla réteg átlátszó lakkot használunk. A lakkozott felület alatt a színek majdnem olyan élénkek, mint a fényes kivitel esetén, az ujjlenyomatok és a szennyeződések pedig szinte láthatatlanok.
  

  Műszaki adatok Terep: All-Mountain

  Terep

  Képességi szint: Középhaladó-haladó

  Raven Snowboards

  Rocker típus: Camber

  Raven Solid Snowboard lemez

  Shape: Irányított

  Flex minősítés: Medium

  Raven Snowboards

  Garancia Minden Raven által gyártott snowboardra egy év garanciát vállalunk.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  NYÁRFA MAG

  Vélemények