BLACKWHEELS

Blackwheels Blink háromkerekű gyerek roller

17 247 Ft
22 303 Ft -22%
*Promóció időtartama: 2024. 07. 15.-2024. 07. 29., vagy a készlet erejéig

Megvan a tökéletes robller gyermeke számára, hogy képregényhősnek érezze magát, és sok felejthetetlen kalandban legyen része.

Szín: Többszínű / világoskék / fehér

EGY MÉRET
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Morele HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  **Blackwheels Blink háromkerekű roller - fiatal szuperhősöknek! Megvan a tökéletes roller gyermeked számára, hogy képregényhősnek érezze magát, és sok felejthetetlen kalandban legyen része.

  Képregény stílusban. A kicsik szeretik a színeket és a stílust, ezért a Blink élénk színeket használ, és ügyel a legapróbb részletekre és rengeteg extrára. Ezek közül kétségtelenül a legfontosabbak a világító kerekek. Az összes kerék (!) LED-ekkel lett felszerelve, és menet közben világítanak! Ez kétségtelenül vonzó a legkisebbek számára, és ami ugyanilyen fontos, ez a kiegészítő biztosítja, hogy a gyermek jól látható legyen, amikor például szürkületben közlekedik.

  • Nagy, széles, világító LED-es kerekek.
  • Élénk dinamikus színek.
  • Kiváló minőségű kivitelezés és anyagok gyermekmentes és kényelmesen tisztítható.

  A tökéletes első roller gyermeke számára. A Blink egy egyensúlyozó háromkerekű roller. Megadja a bizalmat, hogy gyermeke könnyedén meg tudja tartani az egyensúlyát. Ez a kialakítás már a legkisebbek számára is megfelelő választás. Ennek a robogónak az irányítása rendkívül egyszerű és intuitív. A gyermek szabadon támaszkodhat rá, ami fordulást okoz. A gyerekek gyorsan nőnek, ezért a számukra készült felszerelések gyorsan túl kicsik lehetnek. A BLACKWHEEL Blink esetében ez nem jelent problémát - a kormány magassága állítható - a 3 beállítási szint lehetővé teszi, hogy gyermeke magasságához igazítsa.

  • Kényelmes egyensúlyban forgás.
  • Három kormánymagassági szint: 61, 68, 75 cm-re a talajtól.
  • Biztonságos beállítás veszélyes kiálló részek nélkül.

  Biztonságos vezetés. A gyerekek nem gondolnak a biztonságra, ezért a BLACKWEELS megtette helyettük! A Blink roller számos olyan funkciót használ, amelyek minden gyermek számára kényelmes és biztonságos utazást biztosítanak. Stabil anyagokat, megerősített szerkezetet és a veszélyes kiemelkedések kiküszöbölését alkalmazták. ez a kombináció biztonságos, nem károsítja a cipőt és könnyen tisztítható.

  • Széles platform csúszásmentes felülettel és egy középen futó kiegészítő csíkkal a fokozott tapadás érdekében.
  • Könnyű fékezés a hátsó sárvédőbe épített kényelmes fékkel.
  • Könnyen megfogható, formázott fogantyúkkal ellátott kormány.

  praktikus összecsukható. Gyermeke elfáradt a hosszú utazástól? A robogót az autóban kell szállítani, és nincs sok hely benne? Bármi legyen is az ok, a kialakítás úgy lett kifejlesztve, hogy a roller szállítása egyszerű legyen. Miután a kormányt levetted, egy gumikapoccsal rögzítheted a platformhoz, így a roller kézre áll, és kényelmesen elfér a babakocsi vagy az autó kosarában.

  Háromszintű kormánybeállítás. A Blink roller kialakítását a kicsik hosszú távú használatának szem előtt tartásával fejlesztették ki. A gyerekek gyorsan nőnek, ezért a számukra készült felszerelések gyorsan túl kicsik lehetnek. A Blink rollerrel ez nem probléma - a kormány magassága 3 fokozatban állítható, így tökéletesen illeszkedik gyermeke magasságához.

  Kényelmes fogantyúk. A fogantyúkat úgy alakították ki, hogy a kis kezek számára biztonságos és biztos fogást biztosítsanak. Ráadásul kellemes tapintású TPR gumiból készültek, és csúszásmentes barázdákkal vannak ellátva. Hosszú használat után, amikor tisztításra szorulnak, az egész folyamat könnyedén lezajlik - a TPR anyag könnyen karbantartható, és minden szennyeződés könnyedén eltávolítható róla.

  Takarékos fékezés. A Blink roller készleten lévő lábfékkel rendelkezik, amely lehetővé teszi gyermeke számára, hogy megálljon, amikor csak szükséges. A működtetése egyszerű, és nem igényel sok gyakorlást - néhány próbautazás és a kicsi könnyedén fogja tudni kezelni egy lábbal.

  Vélemények