Ecodesign
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel
Hátizsák, 33 l - Essentiel

Hátizsák, 33 l - Essentiel

9 990 Ft

8735504

Ezt a 33 l űrtartalmú hátizsákot úgy terveztük, hogy elkülöníthesd benne sportfelszerelésedet a mindennapi használati tárgyaidtól.

Praktikus hátizsákot keresel sportfelszerelésednek? A 33 literes Essential hátizsákot úgy fejlesztettük ki számodra, hogy elkülönítve szállíthasd benne a sportoláshoz szükséges holmidat és a mindennapi tárgyakat, mint például a laptopot.

Szín:

Fekete / Fekete

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tárhely

Űrtartalom: 33 liter. Kézipoggyász méretű. Méret: 54,5*33*22 cm.

Több rekeszes tárolás

7 rekesszel rendelkezik, köztük egy laptop- és egy cipőzsebbel.

Tartós használat

Nagy súlynak és a kopásnak ellenálló anyag. Jerk teszttel ellenőrzött termék.

Kényelem

Állítható vállpántok és bélelt hátrész.

Leírás

A 33 literes Essential sporttáska kialakítása

Sok játékos szembesül azzal a problémával a táska bepakolása során, hogy hogyan különítse el a koszos cipőt a mindennapi tárgyaktól(laptop, iratok, sportruházat...). Ennek a táskának az oldalsó zsebei lehetővé teszik, hogy kulacsod mindig kéznél legyen.

Környezettudatos eljárás - a textil színének -78%-át a gyártás során, a szálak festésével nyerjük.

A textilek festése nagy mennyiségű vizet, vegyi anyagot és energiát igényel. Hogy csökkentsük a káros hatást, az úgynevezett "Dope Dyed" technológiát alkalmazzuk, amely során a színpigmenteket a fonalak gyártása előtt az anyagmasszához keverjük (nem használunk festékfürdőt). Így csökkenthetjük a fogyasztást és a szennyvíz termelését, amely az anyagok festése során keletkezik.

Állíthatóság

A két oldalán elhelyezett pántok lehetővé teszik a táska idomulását töltöttségének mértékéhez.

Rekeszek és elrendezés

Külön tárolhatod a sportfelszerelést az egyéb holmidtól.7 rekesszel rendelkezik, amelyek közül egyben elfér a cipőd (45-ös méretig), egyben a sportruházatod, valamint külön zsebekben szállíthatod a kiegészítőket, a személyes tárgyaidat, iratokat vagy laptopot, két oldalzsebeiben pedig akár 2 kulacsot is.

Kézipoggyász

Ez a táska megfelel a légi közlekedési szabványoknak (IATA), így használható kézipoggyászként repülőgépen. Javasoljuk, hogy a kézipoggyászok súlyára és méretére vonatkozó, érvényben lévő korlátozások megismeréséhez fordulj az illetékes légitársasághoz!

Miért éppen az Essential sporttáskák?

Akár amatőr, akár profi játékosként sportfelszerelésünk szállítása elkerülhetetlen. Ezért alkottuk meg az Essential termékcsaládot, amely különféle módon hordható táskákat tartalmaz, nélkülözhetetlen zsebekkel a tiszta és piszkos ruházat elkülönítéséhez. Alapvető funkciókkal és egyszerű vonalakkal rendelkeznek, praktikusak és tartósak.

Méretek és súly

Méret: 54,5*33*22 cm.
Súly: 630 g

Ellenállósági koncepció

A Decathlonnál tartós termékeket tervezünk. Ezért ezt a táskát -akárcsak az alkotórészeit- komoly "tortúrának" vetettük alá, hogy garantáljuk hosszú élettartamát. A vizsgálat során tartósság alapján osztályozzuk táskáinkat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Fő anyag 100% Polietilén-tereftalát (PET) Bevonat 100% Poliuretán

Tárolási tanácsok

Száraz helyen tárold!

Tesztek

A Kipstánál és a Decathlonnál nagy hangsúlyt fektetünk termékeink tartós kialakítására. Számos gyakorlati tesztet végzünk, hogy jóváhagyjuk használatukat, emellett laboratóriumban is vizsgáljuk őket, hogy biztosítsuk a tartósságukat. Ezek közül a rántási teszt a terhelés ellenőrzésére szolgáló (ismételt igénybevételek 10 000 ciklusig), a szöveten és az alkatrészeken végzett szakítószilárdsági vizsgálat.

Jóváhagyta

Mi a Kipsta tanúsító egysége? A Kipsta tanúsító egységét képzett és elismert terepen tesztelő mérnökökből álló csapat alkotja, ami az alábbiakért felel: A termékek használatával kapcsolatos egyedi protokollok és tesztek végrehajtása | A szükséges tudásszinttel rendelkező, képzett tesztelők toborzása a termék funkcióinak értékeléséhez | Az eredmények objektív elemzése statisztikai eszközökkel.

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...