Felnőtt freeskate görkorcsolya -MF500

39 990 Ft −25%
29 990 Ft
*2023. 05. 24.-től, a készlet erejéig

8738740

Városi kalandokhoz, szlalomozáshoz vagy egyszerűen görkorcsolyás közlekedéshez. Sokoldalú, jól irányítható és robusztus.

Freeride, freeskate, freestyle... Az MF500 tökéletesen megállja a helyét, hogy új terepet fedezz fel magadnak a szórakozáshoz. Jól tart, kényelmes és kiválóan uralható. (külön felszerelhető fékkel).

Szín:

Sárga

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Kényelem

Vastag habszivacs belsőrész nejlon és lycra béléssel.

Kiváló menetélmény

86A freeride kerekek (80 vagy 76 mm), ABEC 7 csapágyak. Extrudált alumínium sín.

Jól tart

Merev struktúra és tripla összehúzórendszer (2 megerősített csat, fűző).

Kezelhetőség

243 mm-es extrudált alumínium sín 80 mm-es kerékhez/231 mm-es 76 mm-es kerékhez.

Kopásállóság

Megerősítések: levehető védőelemek a cipő oldalán.

Leírás

Milyen a tartása a freeride görkorcsolyacipőnek?

A magas műanyag felsőrész (más néven spoiler) feladata: a láb optimális megtartása. Ezért a formába öntött felsőrész 15% üvegszálat tartalmazó kompozit anyagból készült. Továbbá, a görkorcsolyán lévő 2 műanyag csat és a fűzők növelik a cipő jó tartását.

A görkorcsolya sokoldalúan használható vagy csak freeride-hoz alkalmas?

Igazi sokoldalú görkorcsolya, kiváló minőségű gördülés (ABEC7 csapágyak és 80 mm-es kerekek, 36-38-as méret esetén 76 mm-es kerekek) és extrém kezelhetőség (rövid és ellenálló sín a különböző ugrások és slide-ok elviseléséhez). Két eltérő kerékméret a cipő méretének függvényében: 36-38: 76 mm / 39-46: 80 mm a kiváló manőverezéshez mindenki számára. A pontosabb beállításhoz a sín, szükség szerint, enyhén jobbra vagy balra helyezhető.

Milyen a freeride görkorcsolya fékrendszere?

Teljes fék (fékbetét + féktartó), amely a jobb vagy bal lábas korcsolyához egyaránt megfelelő (önállóan felszerelendő tartozék alkatrész). A féktartó megvásárolható a Decathlon áruházak műhelyszolgáltatásánál. A fékbetét a görkorcsolya részlegen (áruházanként eltérő) megvásárolható vagy az internetes felületen megrendelhető.

Milyen az extrudált alumínium?

Az extrudálás (kisajtolás) egy termomechanikai gyártási folyamat, amelynek során egy tömör anyagot egy sajtólószerszámon keresztül átpréselnek (ez adja meg a profil formáját). A hajtogatás és vágás nélkül kialakított extrudált rész (ennél a görkorcsolyánál ez a sínt jelenti) tartósabb és pontosabb megformálást kap.

Hogyan végezhető a görkorcsolya javítása/karbantartása?

A Decathlon áruházak görkorcsolya részlegén, az internetes honlapon vagy a műhelyszolgáltatásoknál kapható alkatrészek segítségével javítsd meg a görkorcsolyáját vagy cseréld ki az alkatrészeit.

Hogyan hosszabbítható meg a görkorcsolya élettartama?

A görkorcsolya élettartamának növelése érdekben, szereld le, szárítsd meg és egy száraz ronggyal zsírtalanítsd a csapágyakat, ha előtte vízzel borított, poros vagy homokos talajon gurultál. Az erre vonatkozó tanácsok és oktatóanyag a youtube csatornánkon található: https://www.youtube.com/user/oxelo/videos

Hogyan növelhető a kerekek élettartama?

Gyakori a görkorcsolyák kerekeinek egymás közötti megcserélése, tekintve, hogy a kerekek ferdén kopnak, így az elhasználódás mértéke a két oldalon eltérő. Mi ennek az oka? Sokszor befelé dőlt lábbal korcsolyázunk, hogy meglökjük magunkat, forduljunk vagy még inkább, hogy elinduljunk. A gyors elhasználódás megakadályozása érdekében olykor érdemes egymással megcserélni (párban) a kerekeket.

Mekkora súllyal terhelhető az Oxelo MF500 görkorcsolya?

A görkorcsolya megfelel az EN 13843 szabvány A osztályának (felnőtt görkorcsolya). Ez a szabvány a 20 -100 kg (testtömeg) teherbírású „Gördülő sporteszközök – Egysoros görkorcsolyák” esetén alkalmazandó. A felhasználókat esetlegesen érintő baleseti kockázatok csökkentése érdekében az európai szabvány meghatározza a biztonsági követelményeket és a vizsgálati módszerekre, jelölésekre és a gyártó által kötelezően feltüntetendő információkra vonatkozó előírásokat.

Mekkora az Oxelo MF500 görkorcsolya súlya?

3,150 kg a 43-as méret esetén (egy pár).

Hogyan teszteljük termékeinket?

Minden görkorcsolyánkat laboratóriumban teszteljük. A tesztekkel eleget teszünk az európai szabványok használatra vonatkozó előírásainak, emellett terheléses teszteket is végzünk. A laboratóriumi teszteket gyakorlati tesztek egészítik ki, amelyek közül némelyek mérhetők, míg mások a tesztelők benyomásain alapulnak, akik komoly igénybevételnek teszik ki a terméket. Eredmény: tesztelt, elfogadott termék.

Jótállás

1 év, kivéve a kopásnak kitett alkatrészeket (fékbetétek, kerekek és csapágyak).

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

ILS cipő 100% Hőre lágyuló polietilén (TPE) Kerekek 50% Poliuretán, 50% Polikarbonát ILS szár 100% Hőre lágyuló polietilén (TPE) Penge 85% Aluminium, 10% Acetát, 5% Poliamid 6.6 Felsőrész 90% Polyester Resin (UP), 10% Poliuretán Belső rész 100% Polietilén-tereftalát (PET) Csatok 50% Poliuretán, 50% Poliamid 6.6 Talp 100% Etilén-vinil-acetát (EVA) Adapter gyűrű 100% Acél

Tárolási tanácsok

Szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolandó. Használat után ne szárítsd hőforrás közelében vagy nyílt láng mellett!

Képek

Felnőtt freeskate görkorcsolya -MF500
Felnőtt freeskate görkorcsolya -MF500

Vélemények

Betöltés...