DOMYOS

Egyensúlyozó pad, S-es méret

11 990 Ft
Ref. : 8645617

Ez a fából készült egyensúlyozó pad gyermeked motoros képességének fejlesztésére szolgál. Sokoldalúan felhasználható, így gyermeked fantáziájára is stimulálóan hat.

Pszichomotoros szakember által jóváhagyott termék.Felhasználásának sokoldalúságára a gyerekek könnyen ráéreznek.

EGY MÉRET
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Segíti a pszichés fejlődést

  Hozzájárul az egyensúly és a koordináció fejlesztéséhez.

  Kis csomagméret

  Méretének köszönhetően könnyen tárolható. H: 72 cm * Sz: 23 cm * M: 12 cm

  Egyszerű használat

  1,8 kg-os súlya lehetővé teszi, hogy gyermeked önállóan mozgassa.

  Leírás

  3 az 1-ben termék

  Egyensúlyozó padként használva remek eszköz a motoros készségek és a képzelet fejlesztésére. Ugyanakkor fejleszti gyermeked kreativitását is, pláne ebben a korban, amikor a játék elválaszthatatlanul része a tanulás folyamatának. Pléd, párna, vagy egy-két plüss állatka segítségével még relaxációs fotelként is használható.

  Napi 60 perc fizikai aktivitás

  Tudtad, hogy a WHO ajánlása szerint, az egészséges fejlődés érdekében, gyermekednek napi 180 percet kéne fizikai aktivitással tölteni? Ebből legalább napi 60 percet intenzív testmozgással kéne kitölteni 3 éves kor felett. A rendszeres fizikai aktivitás nagyon hasznos már a legfiatalabb kortól a gyermek fizikai és intellektuális fejlődése szempontjából. Az egészséges életvitel elsajátítása csökkenti a későbbi, egészségügyi problémák kialakulását.

  Hogyan fejlődik gyermeked pszichomotoros képessége?

  A gyermek pszichomotoros fejlődése genetikai, motoros és pszichés alapokon nyugszik. Ez a motoros terület több nagyobb részből áll: testkép, dinamikus koordinációk, egyensúly, kéz-szem koordináció, finom motorikus képességek, időbeli és térbeli strukturálás. Egy termék hatással lehet a gyermek pszichomotoros fejlődésére, ha a motoros területen hat.

  Mi az a testkép?

  A testkép a gyermek testének ábrázolása, amely lehetővé teszi számára a gesztusok finomabb irányítását, testének érzékelését és általában öntudatot. Először érzésekből és tettekből épül fel («érzi a testét, reagál a teste»), majd megjeleníti és beszélni is tud róla («ábrázolt test», egy emberke lerajzolása). Minél többet cselekszik a gyermek, annál jobban finomítja a testképét, és cserébe jobban is cselekszik.

  Mi a szem-kéz koordináció? Térbeli-időbeli strukturálás?

  A gyermek, világának megismeréséhez, első körben a kezét használja: megfogja, megtapogatja az Őt körülvevő tárgyakat. Ez a látás és a kéz koordinációjának fejlesztésével lehetséges. Ahogy érik és fejlődik, mozdulatai egyre kifinomultabbak lesznek. Az idő- és térbeli strukturálás pedig az a képessége a gyermeknek, ami lehetővé teszi, hogy az időben (előtte/utána, nappal/éjszaka) és a térben (jobbra/balra, alatta/felette) tájékozódni tudjon.

  Bevezetés az öltözködésbe

  Miért a fára esett a választásunk? Mert a fa ellenálló, mégis meleg tapintású. Nem utolsó sorban azért, mert a fa természetes anyag. Divatos és letisztult megjelenése, valamint a felhasznált anyagok minősége teszik egyedivé. Maximális teherbírása: 110 kg.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  1.76 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő rész: 100.0% Furnér

  Tesztek

  Gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyire biztonságosak ezek a termékek a gyermekek számára, különösen bizonyos mérgező anyagok jelenlétét illetően. Tudnod kell, hogy ez a termék megfelel a vonatkozó jogi és szabályozási követelményeknek és a játékokra vonatkozó szabványoknak. Egy meghatalmazott külső laboratórium rendszeresen végez vizsgálatokat, hogy biztosítsa, a termék nem jelent egészségügyi kockázatot a kis felhasználóink számára (formaldehid).

  Képek

  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret
  Egyensúlyozó pad, S-es méret

  Vélemények