DOMYOS

Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára

Csökkentett ár
14 990 Ft
Eredeti ár: 17 990 Ft
Ref. : 8545074

A gyermek egyensúlyának és pszichomotoros képességeinek valamint mobilitásának elsajátítására 2 éves kortól. Kizárólag otthoni használatra.

Termékmérnökünk egy pszichomotoros eredetű problémákkal foglalkozó szakember segítségével tervezte ezt a készletet.Tesztekkel bebizonyította, hogy hatékony az egyensúly fejlesztésben.

EGY MÉRET
Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Segíti a pszichés fejlődést

  A készlet hozzájárul az egyensúly fejlesztéséhez.

  Sokoldalúság

  4 gerenda, 4 alap és habszivacsból készült állatok, többféleképpen kombinálható.

  Leírás

  Gyermekek tesztelték, szakemberek hagyták jóvá.

  "18 gyermekkel teszteltettük az egyensúlyozó készletet, hogy megbizonyosodjunk annak hatékonyságáról.
  Közülük 9-en használták a készletet heti 2-szer 20 percet 2 hónapon keresztül, 9-en pedig nem használták.Az eredmény vitathatatlan, a gyermekek egyensúlyi készségének mérésére szolgáló teszt azt mutatta, hogy azok a gyermekek, aki több hétig használták a terméket, nagyobb egyensúlyt fejlesztettek ki, mint a többiek."

  Saját pálya létrehozása

  "Az egyensúlyozó készlettel a gyermek szabadon engedheti fantáziáját, megépítheti saját pályáját, fejlesztheti képzelőereját saját történetek kitalálásával.Kezdheti a földön lévő lapos gerendával, hogy biztonságban érezze magát. Ezután magasabbra helyezheti őket, hogy növelje az instabilitást. A kis állatok segítségével saját történeteket találhat ki: átlépni az állatokon vagy elkapni őket." Annabel, termékmérnök, babatorna

  TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

  Egy gerenda hossza: 700 mm
  Egy alap mérete: 270x270 mm
  A teljes négyszög mérete: 1200 x 1200 mm

  A dinamikus egyensúly elsajátításának szakaszai

  4 éves kor előtt a gyermekeknek meg kell tanulnia egy adott irányba irányítani a testüket, hogy fokozatosan egyre kifinomultabban mozgassák egymás mellett a lábaikat. 4 éves korban a gyermek egyik lábát a másik elé helyezve tud járni egy alapzaton, amelynek szélessége minimum másfél lábfej. 6 éves korban a gyermek egyik lábát a másik elé helyezve vagy lábujjhegyen tud járni egy alapzaton, amelynek minimális szélessége egy lábfej.

  A pszichomotoros fejlődés:

  A gyermek pszichomotoros fejlődése genetikai, motoros és pszichés alapokon nyugszik. Egy termék hatással lehet a gyermek pszichomotoros fejlődésére, ha a motoros területen hat. Ez a motoros terület több nagyobb részből áll: testkép, dinamikus koordinációk, egyensúly, kéz-szem koordináció, finom motorikus képességek, időbeli és térbeli strukturálás.

  Testkép

  A testkép a gyermek testének ábrázolása, amely lehetővé teszi számára a gesztusok finomabb irányítását, testének érzékelését és általában öntudatot. Először érzésekből és tettekből épül fel («érzi a testét, reagál a teste»), majd megjeleníti és beszélni is tud róla («ábrázolt test», egy emberke lerajzolása). Minél többet cselekszik a gyermek, annál jobban finomítja a testképét, és cserébe jobban is cselekszik.

  Szem motorikus koordináció

  A kéz-szem koordinációba azok a tevékenységek tartoznak, melyek a látást és a kéz mozgását célzottan összekapcsolják.a legkisebbeknek követniük kell egy pályát, majd először nagy tárgyakat és nagy célpontokat célozni, kézzel, lábbal, majd egyre kisebbeket, a digitális disszociációk finom elsajátításához: gombok nyomogatása, gyöngyfűzés, írás.

  Térbeli-időbeli strukturálás

  A térbeli-időbeli strukturálás magában foglal mindent, ami a gyermek időbeni (előtte/utána, ritmikus tevékenység, nappal/éjszaka, évszak stb.) és térbeli (elöl/hátul, fölött/alatt, jobb/bal stb.) elhelyezkedéséhez kapcsolódik.

  Használatra vonatkozó információk

  Ne tárold közvetlenül a talajon, vegyél alá védőszőnyeget.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  5.228 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Rúd: 100.0% Polietilén Alap: 90.0% Polipropilén, 10.0% Sztirol Etilén -butadién -sztirol Hab: 100.0% Polietilén

  Használatra vonatkozó korlátozások

  Max súly 50 kg.

  Tesztek

  Gyakran kérdezik tőlünk, hogy mennyire biztonságosak ezek a termékek a gyermekek számára, különösen bizonyos mérgező anyagok jelenlétét illetően. Tudnod kell, hogy ez a termék megfelel a vonatkozó jogi és szabályozási követelményeknek és a játékokra vonatkozó szabványoknak. Egy meghatalmazott külső laboratórium rendszeresen végez vizsgálatokat, hogy biztosítsa, a termék nem jelent egészségügyi kockázatot a kis felhasználóink számára (formamid, biszfenol A, S...).

  Jóváhagyta

  A SportsLab által jóváhagyva!

  Karbantartási tanácsok

  Benedvesíteni a tűt.

  Képek

  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára
  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára
  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára
  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára
  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára
  Mozgás- és egyensúlyfejlesztő pálya, 2-6 évesek számára

  Vélemények