Víztasak terepfutáshoz 1 l

4 490 Ft

A megfelelő folyadékpótláshoz, rövid- és középtávú terepfutások alatt.

Nyerj időt a frissítőállomásokon!Széles nyílásának köszönhetően könnyű megtölteni és lezárni.1 literes űrtartalmával 2 órás futásra elegendő.

Méret: Méretválasztó
1 LITRE
Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet

TERMÉKELŐNYÖK

Űrtartalom

Az 1 literes űrtartalom kb 2 órás futáshoz elegendő.

Szúrásálló anyag

A visszajelzéseiteknek megfelelően kicseréltük a fóliát és a cső csatlakozóját.

Könnyű karbantartás

Öblítsd el és tisztítsd egyszerűen a csúszózárnak köszönhetően.

Folyadékbevitel

A kupak on/off-al nyitható zárható, így nem folyik ki belőle a víz.

Kényelmes csutora

Szilikonos kupak.

Nem szivárog

Laboratóriumban végzett tesztek

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

A víztasak ajánlott terepfutás alatti frissítésre.

1 literes űrtartalmával átlagosan 2 órás futásra elegendő.Ez egyébként gyakran a minimimális űrtartalom, amit kérnek a terepfutó versenyeken.
Széles nyílásának köszönhetően gyorsan meg tudod tölteni a frissítőállomásokon.Zárásnál húzd végig teljesen a csúszózárat.
A víztasak kompatibilis 5 és 10 literes terepfutó hátizsákokkal.

Állítható cső és kupak.

Egyszerűen levághatod a csövet, hogyha hosszúnak találod!
Ehhez csak vedd le a kupakot, tedd a csövet meleg vízbe, hogy megpuhuljon, majd vágd le a kívánt hosszúságra és tedd vissza a kupakot.
A kupak nyitható, zárható (on/off), így nem folyik futás közben.Még akkor sem, ha nyitott pozícióban van.Ahhoz, hogy folyjon belőle a víz, csípd össze a kupakot a száddal majd szívd meg!

Összetevő, méret és karbantartás:

A víztasak nem tartalmaz BPA-t (biszfenol A), a hatályos francia szabályozásnak megfelelően.Mérete 31 x 16 cm, cső hossza 100 cm.
Ahhoz, hogy sokáig megőrizd a víztasak élettartamát, javasoljuk, hogy ne hajtsd össze, ne tegyél bele meleg folyadékot, ne fordítsd ki és ne szállítsd a csövénél fogva ;)

Hogyan légtelenítsem a víztasakot?

Hogy futás közben ne zötyögjön a benne lévő víz, javasoljuk, hogy nyomd ki belőle a levegőt használat előtt.Miután megtöltötted a víztasakot, fordítsd meg és a cső felé nyomd ki a levegő buborékokat, majd szívd ki.Így nem fog zörögni futás közben.

Íme néhány tanács a víztasakhoz:

Azért, hogy ne legyen műanyag íze, javasoljuk, hogy az első használat előtt 3-szor mosd el tiszta vízzel. Minden tisztítás után szárítsd meg úgy, hogy nyitva hagyod!Hogyha továbbra is műanyag íze van, tedd be a száraz kulacsot a hűtőbe egy éjszakára.

Hogyan teszteltük a víztasakot?

A 1 literes víztasak minőségének biztosítása érdekében teszteket végeztünk a belső laboratóriumban, Egy próbababa segítségével 1000 km futást szimuláltunk, semmilyen hibát nem észleltünk, a termék tökéletesen működött.

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Terelő / Terelőfal 100% Hőre lágyuló poliuretán Vezérlés 100% Hőre lágyuló poliuretán Külső anyagok 100% Akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) Váltótartó 100% Hőre lágyuló poliuretán Cipzáras bélés 100% Szilikon Féktest rögzítés 100% Hőre lágyuló poliuretán Zsinór 100% Polipropilén

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Tárolás előtt mosd el és szárítsd meg!Tiszta, száraz helyen tárold! Hogy biztosan ne penészedjen be, tárolhatod fagyasztóban is.

Használatra vonatkozó korlátozások

-20°C< víz <+40°C. Tilos: tej, alkohol, mikrohullámú sütő!

TESZTEK

Valamennyi felhasznált anyag megfelel a hatályos jogszabályi előírásoknak, a termék biszfenol A-mentes (BPA).

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

HASONLÓ TERMÉKEK