SOLOGNAC

Varjú csalimadár 3D, fekete

1990 Ft
Írj véleményt elsőként
Ref. : 8660243

Teljes alakos varjú csalimadár a varjúfélék állományszabályozó vadászatához.

3D varjú forma matt festéssel és lakkozással, amely nem csillan meg a napfényben. Valósághű kialakítás és méret. Ajánlott más csalimadarak mellé kiegészítésképp.

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Látótávolság

  Valósághű kialakítás és méret matt festéssel, amely nem csillog.

  Kopásállóság

  Napsugaraknak, esőnek és dörzsölésnek ellenálló, magas minőségű festés.

  Leírás

  Előírás

  Alapvető fontosságú, hogy betartsd a varjúfélék (kormos varjú és vetési varjú) vadászatára és állományszabályozására vonatkozó előírásokat: a szabályok régiónként, megyénként vagy településenként változhatnak. Ezért a vadász feladata, hogy felkeresse a vadászszövetséget, és megismerje a fajokat és azokat az időszakokat, amikor a varjúfélék vadászhatók.

  Az időjárásnak ellenálló festés: ennek a csalinak a legnagyobb előnye

  Úgy döntöttünk, hogy matt festéket használunk és ezáltal megakadályozzuk a napsugarak visszacsillanását. Ezt a magas minőségű festéket égetéssel tartósítják, hogy növeljék a termék élettartamát. Tudjuk, hogy gyakran ugyanazokat a csalikat használod egyik idényről a másikra, ezért mindenekelőtt szerettünk volna egy olyan formát készíteni, amelynek a festése strapabíró és ellenáll a környezeti hatásoknak, valamint a szállítás okozta dörzsölődésnek.

  A varjú forma tervezésének elengedhetetlen lépései

  Több hónapnyi fejlesztést vett igénybe ez a csalimadár. Minden egy szobrász munkájával kezdődött, aki fából alkotta meg az első prototípust. Ezután következtek a háromdimenziós modellezési munkák, amik során megadtuk a méreteket, hogy a madarak a lehető legvalósághűbb külsőt kapják. A gyakorlati tesztek lehetővé tették a számunkra, hogy ellenőrizzük a hatékonyságukat egy nagyon bizalmatlan madárral szemben.

  Méretek és súly

  Hosszúság: 37 cm
  Magasság: 14 cm.
  Szélesség: 12 cm
  Tömeg: 225 g

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő rész 100% Polietilén

  Tárolási tanácsok

  Ne tárold nedves vagy erősen napsütötte környezetben! Töröld le róla a port, a homokot és a többi szennyeződést egy nedves törlőrongy segítségével. Ne dörzsöld durva szivaccsal a takarítása során.

  Képek

  Varjú csalimadár 3D, fekete
  Varjú csalimadár 3D, fekete

  Vélemények