Ecodesign
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete

Varjú csalimadár 3D, fekete

1 990 Ft

Teljes alakos varjú csalimadár a varjúfélék állományszabályozó vadászatához.

3D varjú forma matt festéssel és lakkozással, amely nem csillan meg a napfényben. Valósághű kialakítás és méret. Ajánlott más csalimadarak mellé kiegészítésképp. Ez a forma szár nélkül kapható.

Online készlet
Elérhető
Áruházi készlet
Ismerd meg az Ecodesign-t!

Termékelőnyök

Látótávolság

Valósághű kialakítás és méret matt festéssel, amely nem csillog.

Kopásállóság

Napsugaraknak, esőnek és dörzsölésnek ellenálló, magas minőségű festés.

Eco design

100%-ban újrahasznosított, nagy sűrűségű polietilén felhasználásával készült.

Hasonló termékek

Képek

Varjú csalimadár 3D, fekete
Varjú csalimadár 3D, fekete

Technikai információ

Előírás

Alapvető fontosságú, hogy betartsd a varjúfélék (kormos varjú és vetési varjú) vadászatára és állományszabályozására vonatkozó előírásokat: a szabályok régiónként, megyénként vagy településenként változhatnak. Ezért a vadász feladata, hogy felkeresse a vadászszövetséget, és megismerje a fajokat és azokat az időszakokat, amikor a varjúfélék vadászhatók.

Az időjárásnak ellenálló festés: ennek a csalinak a legnagyobb előnye

Úgy döntöttünk, hogy matt festéket használunk és ezáltal megakadályozzuk a napsugarak visszacsillanását. Ezt a magas minőségű festéket égetéssel tartósítják, hogy növeljék a termék élettartamát. Tudjuk, hogy gyakran ugyanazokat a csalikat használod egyik idényről a másikra, ezért mindenekelőtt szerettünk volna egy olyan formát készíteni, amelynek a festése strapabíró és ellenáll a környezeti hatásoknak, valamint a szállítás okozta dörzsölődésnek.

A varjú forma tervezésének elengedhetetlen lépései

Több hónapnyi fejlesztést vett igénybe ez a csalimadár. Minden egy szobrász munkájával kezdődött, aki fából alkotta meg az első prototípust. Ezután következtek a háromdimenziós modellezési munkák, amik során megadtuk a méreteket, hogy a madarak a lehető legvalósághűbb külsőt kapják. A gyakorlati tesztek lehetővé tették a számunkra, hogy ellenőrizzük a hatékonyságukat egy nagyon bizalmatlan madárral szemben.

Környezetbarát tervezés?

A fejlesztési folyamat teljes ideje alatt lényeges szerepet töltött be a környezetre gyakorolt hatása. Ahelyett, hogy hagyományos műanyagot használtunk volna ehhez a csalimadárhoz, a környezeti hatást sikeresen csökkentette Clément, a termékmérnökünk. Hogyan? A 100%-ban újrahasznosított polietilén felhasználásának köszönhetően. tehát újrahasznosított anyag felhasználásával készülnek a formák és az élettartamuk végén ismét felhasználhatók.

Méretek és súly

Hosszúság: 37 cm
Magasság: 14 cm.
Szélesség: 12 cm
Tömeg: 225 g

Koncepció és technológia

Összetétel

Penge 100% Nagy sűrűségű polietilén (HDPE)

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Ne tárold nedves vagy erősen napsütötte környezetben! Töröld le róla a port, a homokot és a többi szennyeződést egy nedves törlőrongy segítségével. Ne dörzsöld durva szivaccsal a takarítása során.

Vélemények

Betöltés...