ASOLO

Vadász bakancs, Gore-tex Vibram, vízhatlan - X-Hunt Land

59 990 Ft
Ref. : 8664975

RENDSZERES, TECHNIKÁS TEREP, KEVÉS TÜSKÉS NÖVÉNYZET A vízhatlan bakancs Vibram és Gore-tex technológiával ideális választás bármilyen típusú vadászathoz és természetben végzett munkához.

Az Asolo és a Solognac közösen mutatja be ezt a bakancsot Gore-tex membránnal, Vibram talppal, Cordura szövet felsőrésszel és hasított bőr megerősítéssel.

 • 40 2/3 Nem elérhető
 • 41 1/3 undefined
 • 42 undefined
 • 43 1/3 undefined
 • 44 1/2 undefined
 • 45 undefined
 • 46 undefined
 • 47 undefined

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Ellenáll a tüskés bozótnak

  A megerősítés az orron és az anyag védelmet nyújt a növényekkel szemben.

  Vízhatlanság

  A Gore-tex membrán védelmet biztosít az esővel szemben.

  Jól tart

  Technikás terepre megfelelő, kellően merev talp és 5" magas szár.

  Tapadás

  Kiváló tapadás a Vibram Megagrip külső talppal még sáros terepen is.

  Kényelem

  Az EVA középső talp biztosítja a kényelmet gyaloglás közben.

  Súly

  700 g a 43-as méret.

  Leírás

  Asolo X Solognac együttműködés

  Az Asolo, a szabadtéri cipők szakértője és a Solognac, a vadászat specialistája közösen tervezte meg ezt az egyedülálló és rendkívüli cipőkből álló termékcsaládot: Gore-tex membrán, Vibram talp, strapabíró összetevőkből álló felsőrész, kiváló minőségű illesztések és kidolgozás teszi teljessé ezt a vadászbakancsot. Ezenkívül az összes modellt több hónapon át tesztelték vadásztúra vezető egész Franciaországban.

  Gore-tex és Vibram

  A Gore-tex Extended Comfort membrán és a Vibram Megagrip talp: egy vízhatlan és légáteresztő membrán, amely segít szárazon tartani a lábat esős időben és intenzív mozgás közben, valamint egy letesztelt és jóváhagyott Vibram Megagrip összetevő és talpszerkezet, amellyel helytállhatsz bármilyen száraz vagy nedves terepen, ugyanolyan minőségű tapadással. Az ellenálló Cordura szövet biztosítja, hogy áthaladj a a tüskék ágakon.

  Tisztítás

  Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Fújd be a NIKWAX impregnáló spray-vel, hogy újra aktiváld a bőr és a textil vízlepergető tulajdonságát. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

  Asolo

  Az 1975-ben Észak-Olaszországban alapított Asolo úttörő a túrázó és hegymászó bakancsok terén. Először fejlesztett ki Cordura szövetet és bőrt ötvöző túracipőt, majd 1980-ban elsőként készített vízálló cipőt a híres Gore-tex membránnal. A történetük elindult és az Asolo ma már egy elismert vállalt, amely finoman ötvözi a hagyományt, a gyártás minőségét és az innovációt.

  Vibram

  Az 1937 óta cipőtalpakat gyártó Pirelli közreműködésével, a gumivulkanizálási eljárással fejlesztették ki az első talpat hegymászáshoz. Megalkották a Vibram nevet, és a márka gyorsan ismertté vált a talpak kiváló tapadásának köszönhetően. A hegymászás okozta igénybevétel lehetővé teszi a Vibram számára, hogy valódi szakértelemmel fejlesszen. Mára a Megagrip egy elismert összetevő, amely a legjobb tapadást biztosítja meleg és hideg időben.

  Gore-Tex

  1958-ban Mr. és Mrs. Gore a Delaware-i Newarkban, a garázsukban hozták létre a Gore vállalatot. Tudományos felfedezés alapján képesek olyan anyag kifejlesztésére, amely ellenáll a rossz időjárásnak, anélkül, hogy felszívná a vizet. Megszületett a Gore-tex technológia. Megtalálható vízhatlan kabátokban vagy kesztyűkben. Ráadásul 1981-ben űrruhákban is alkalmazták. Gyorsan piacvezetők lettek és azóta is állandó újításokon dolgoznak, hogy bármilyen időben élvezhessük a kültéri tevékenységeket.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Felsőrész: 1,6-1,8 mm vízhatlan hasított bőr és Cordura Bélés : Gore-Tex Extended Comfort Footwear Talpbetét: Lite 2 Külső talp: Asolo/Vibram Duo Radiant MegaGrippel (gumi és EVA közbülső talp)

  Tárolási tanácsok

  Száraz, jól szellőző helyen tárolandó.
  Lazítsd ki teljesen a cipőfűzőket és hajtsd ki a cipőnyelvet, hogy a cipő belseje megszáradjon.

  Tesztek

  Ezeket a cipőket több hónapon át intenzíven tesztelték vadásztúra vezetők egész Franciaországban.

  Képek

  Vadász bakancs, Gore-tex Vibram, vízhatlan - X-Hunt Land

  Vélemények