Vadász bakancs, bőr - Crosshunt 100

11 990 Ft

8503783

//ALKALMANKÉNTI, ENYHÉN TECHNIKÁS TEREP, KEVÉS NÖVÉNYZET// A bakancs ideális választás bármilyen típusú vadászathoz és természetben végzett munkához.

Hasított bőr felsőrésszel, EVA betéttel és talppal, valamint megerősítéssel a láb körül, erdei vadászathoz és természetben végzett munkákhoz, száraz időben.

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Ellenáll a tüskés bozótnak

A 2 mm hasított bőr és az orrvédő védelmet nyújt a tüskékkel és tövisekkel szemben.

Légáteresztés

Nem vízhatlan. A hasított bőr hagyja szellőzni a lábat.

Jól tart

1 zónás fűző, merev talp és 4" magas szár technikás terepre.

Tapadás

Széles barázdákkal a talpon bármilyen terephez és az egyszerű tisztításhoz.

Kényelem

EVA talp és betét biztosítja a kényelmet gyaloglás közben.

Súly

475 g a 43-as méret.

Leírás

Tisztítás

Mi sem könnyebb, mint ennek a bakancsnak a karbantartása! Egyszerűen tisztítsd meg vízzel és szappannal. Ne használj zsírt vagy mosószert. Szükség szerint fújd le impregnáló spray-vel miután megszáradt, hogy újra aktiváld a bőr víztaszító képességét. Őrizd meg az felsőrész puhaságát, ne szárítsd erős hőforrás közelében!

Tartósság

Hasított bőr felsőrész, a hegymászó cipőkre jellemző poliuretán orrvédő és a felsőrészhez közvetlenül injektált talpszerkezet. Olyan elemek, amelyek biztosítják a cipő strapabírását és tartósságát enyhén technikás, egyenetlen terepen való vadászathoz, kevés növényzettel, valamint bármilyen kültéri munkához és erdei sétához.

Kényelem és tapadás

Rendelkezik egy EVA talpbetéttel és betéttel a saroknál, hogy kényelmesen vágj át az erdőn. A szárnyak a cipőnyelvben megakadályozzák a föld és a törmelék bejutását a cipőbe. A nagy barázdákkal ellátott talp kiválóan megkapaszkodik a talajban és egyszerűen tisztítható. Mi más kellene ahhoz, hogy magabiztosan gyalogolj a földutakon és ösvényeken.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Felsőrész 70% Bőr - Szarvasmarha - Hasított, 20% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Poliuretán Alsó rész 100% Sztirol-butadién-sztirol (SBS) Belső rész 90% Polietilén-tereftalát (PET), 10% Etilén-vinil-acetát (EVA)

Tesztek

Az ONF (francia Nemzeti Erdészeti Hivatal) hivatalnokai több hónapon keresztül tesztelték és hagyták jóvá ezt a cipőt Landes megyében, valamint külső dolgozók Franciaország egész területén.

Képek

Vadász bakancs, bőr - Crosshunt 100
Vadász bakancs, bőr - Crosshunt 100
Vadász bakancs, bőr - Crosshunt 100
Vadász bakancs, bőr - Crosshunt 100

Vélemények

Betöltés...