Szügyelő, 3 pontos, nagyló és póni

19 990 Ft

A 3 rögzítési pontnak köszönhetően a szügyelő megakadályozza a nyereg hátracsúszását és mérsékli a ló fejének nem kívánt magasan hordását, felkapását.

Anatómiai kialakítású 3 pontos szügyelőt keresel? Kialakításának köszönhetően szabadon hagyja a ló vállát, így nem akadályozza idomítás és ugratás közben.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Univerzális méretek

Anatómiai kialakítása a ló vállánál és a marnál eloszlatja a nyomást.

Hatékonyság

Állítható és levehető villa.

Egyszerű használat

A rögzítési pontok és a karikák csatolhatók.

Leírás

Design & kialakítás:

Dinamikus megjelenését a díjugratás során termelődő adrenalin és a sebesség ihlette. Kialakítása révén illeszkedik a ló testalkatához és szabad mozgást biztosít. A sportág eleganciájának és dinamizmusának ötvözését finom részletekkel, kontrasztos fehér díszvarrással, valamint ezüst színű FOUGANZA névtáblával hangsúlyozzuk.

Méret:

2 méretben kapható: CS: „D” póniknak és kislovaknak, FS: nagylovaknak.

Tanácsaink a szügyelő beállításához

Ha nem megfelelően van felszerelve, a szügyelő akadályozhatja a ló mozgását, különösen a marnál és a vállnál. Ennek elkerülése érdekében, úgy alakítottuk ki a szügyelőt, hogy a vállpántok a váll fölé essenek. Ezért fontos, hogy a szügyelő a váll fölött, ne túl szorosan legyen beállítva.

Tanácsaink a beállításához

Ha nem megfelelően van beállítva, a martingál villa akadályozhatja a ló mozgását. Ezért javasoljuk, hogy edzés előtt mindig szánj időt a megfelelő beállításra! A villa hosszát általában a nyak 2/3-ához állítják. A balesetek elkerülése érdekében ügyelj arra, hogy a szügyelő és a hevederbújtató jól legyen beállítva, ne legyen túl szoros.

Könnyen állítható méretek

Az elasztikus betéteken egy-egy karika található. Nem szükséges a kantárszárat levenni, a karikák egy pillanat alatt rögzíthetők. Hasonlóképpen, a hevederhez erős, levehető karabinerrel rögzíthető.

Tanácsok tisztításhoz

A szügyelő megóvása érdekében, javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsd meg nyeregszappanal és langyos vizes nedves szivaccsal. Majd hidratáld bőrápoló zsírral, amihez használj sima rongyot vagy speciális bőr törlőkendőt. Ha úgy érzed, hogy a bőr száraz és durva tapintású, használj bőrápolót, mely mélyen táplálja a bőrt.

Sokoldalúan használható

Angol típusú lovaglónyergekhez használható, egyszárnyas nyereghez is megfelelő. Barna és fekete színben kapható. A barna színű a legtöbb barna kantárunkhoz és szárunkhoz megfelelő. Az egymáshoz illő bőr felszerelés könnyen összeállítható!

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Marhabőr Csatok 100% Rozsdamentes acél

Karbantartási tanácsok

Nem mosható

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...