DOMYOS

Sportmelltartó, közepes tartás, úszóhát kialakítás - 500-as

4490 Ft
Ref. : 8873429

Rugalmas anyagának köszönhetően biztosított a szabad mozgás, légáteresztő összetevője pedig a fokozott izzadságelvezetésről gondoskodik.

Szín: Többszínű / Kékesfekete

 • XS Nem elérhető
 • S Nem elérhető
 • M Nem elérhető
 • L Nem elérhető
 • XL Nem elérhető

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Tartás

  Közepes mellkasi terheléssel járó sporttevékenységekhez ajánljuk.

  Izzadság-elvezetés

  Mozogj, ugrálj, hozd ki magadból a legtöbbet és mindezt szárazon!

  Leírás

  Milyen sportokhoz ajánlott ez a modell?

  Ezzel a sportmelltartóval teljes kényelemben és a melleid optimális védelme mellett adhatod át magad a táncolás, kardió-tréning örömének!

  Úszóhát kialakítás

  Guggolás, 4 ütemű fekvőtámasz... rengeteg feladatnál a karok szabad mozgása nélkülözhetetlen. Ezért döntöttünk az elasztán alkalmazása mellett. Így a rugalmas anyagú sportmelltartó minden mozdulatodat leköveti. Ráadásul úszóhátrésszel egészítettük ki, hogy felszabadítsuk a lapockákat, és még könnyebbé tegyük a karok mozgását.

  Izzadságelvezetés

  Erős verejtékezés mellett is szárazon maradni...talán utópisztikus elképzelésnek tűnhet. A sportmelltartó tervezésekor azonban kiálltuk ezt a próbát. Fokozott izzadságelvezető képességgel rendelkező anyagot választottunk. Az eredmény: mostantól teljes nyugalomban edzhetsz!

  Szivacsbetétes kialakítás

  A melltartót beépített szivacsbetéttel láttuk el több okból is: Azáltal, hogy nagyobb részt fednek a mellkasból, nagyobb kényelmet és tartást nyújtanak. Emellett extra védelmet nyújtanak az ütésekkel szemben. Arról nem is beszélve, hogy a szivacsbetéteknek köszönhetően teltebb lesz a dekoltázs.

  Miért fontos a mellek védelme sportolás közben?

  Talán nem tudod, de a melleidet szinte teljes egészében a bőr tartja, melyek ezáltal sérülékenyebbek. Sportolás közben a szokásosnál sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Kosárméretedtől és korodtól függetlenül egyes sportok esetében a normál súlyuk ötszörösét is elérhetik. A sportmelltartó viselése tartást, kényelmet és védelmet nyújt számukra. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

  A megfelelő tartás kiválasztásának fontossága

  Sportolás közben a bőr és a szalagok megnyúlnak. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartás intenzitását a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a melleket, ugyanakkor megőrizzük azok természetes mozgását.

  Milyen tartást biztosító melltartók szerepelnek a kínálatban?

  A prototípusokat laboratóriumainkban a melltartás értékelésére szolgáló teszt segítségével hagyják jóvá. Ez a teszt a sportolás közbeni mellmozgások gyorsulásának csökkenését méri. A termékeket értékelik, majd 3 szint szerint osztályozzák: 1-es szint az enyhe, 3-as a közepes és 5-ös az erős tartásért.

  Melyik a nekem való melltartó?

  Az általad gyakorolt sport intenzitásához érdemes a melltartódat kiválasztani. - 1-es szint: alacsony vagy mérsékelt tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilates, nyújtás, izomerősítés).
  - 3-as szint: közepes tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kisebb rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...).
  - 5-ös szint: erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

  Hogyan válasszam ki a méretemet?

  A megfelelő méretű sportmelltartó igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít. A méreted kiválasztásához az alábbiak szerint járj el: - állj szembe a tükörrel, - vízszintesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, - vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, - anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet. Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban.

  Hogyan tervezi a Decathlon a melltartóit?

  A Domyos melltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette ki, hogy megfelelő kényelmet biztosítsanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat. A mellbimbók sérülésének elkerülése érdekében nem alkalmazunk merevítőt. A mellbimbó körüli redukált varrások és a nedvességelvezető összetevők használata is a bőrirritációk kialakulásának esélyét hivatott csökkenteni.

  A termék tisztítása

  Intenzív használatra szánt melltartó, így gyakran mosható. Javasoljuk, hogy mellőzd a 30°-nál magasabb hőmérsékletű programokat és a melltartót mosóhálóba helyezve mosd ki. (kód: 8505236). Mosópor helyett folyékony mosószert használj, ha lehet, öblítő nélkül. Továbbá kerüld a szárítógép használatát is.

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.062 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Fő anyag: 8.0% Elasztán, 92.0% Poliészter Belső anyag: 24.0% Elasztán, 76.0% Poliészter Kosár bélés: 100.0% Poliészter Bélés: 100.0% Poliamid Gumiszalag: 74.4% Poliamid, 9.1% Poliészter, 16.5% Elasztodén

  Tesztek

  Tartás: a termék tartását a DECATHLON laboratórium tesztelői a mell mozgásának mérése alapján tesztelték és hagyták jóvá. Minden méretet egyedileg tesztelnek. Izzadság-elvezetés: az izzadságelvezetési tesztet, szintén laboratóriumi körülmények között, minden egyes szöveten elvégzik, hogy ellenőrizzék annak felszívó és kivezető képességét. Tisztítás: a mosási és szárítási tesztek garantálják, hogy a termék megőrzi alakját és színét.

  Jóváhagyta

  Ezt a terméket női tesztelők próbálták ki a DECATHLON laboratóriumában, hogy megbizonyosodjanak a termékkel szembeni minőségi elvárások megvalósulásáról. Ezt követően a női tesztelők egy csoportja egy beltéri súlyzós edzés keretében, gyakorlat közben is tesztelte. Ezután 6 hónapon keresztül folytatták a tesztet, hogy a terméket próbára tegyék.

  Karbantartási tanácsok

  Vasalás legfeljebb 200°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Maximális mosási hőmérséklet 70°C. - Normál kezelés.

  Vasalás legfeljebb 150°C-os vasalótalpas hőmérsékleten.

  Vasalható.

  Maximális mosási hőmérséklet 30°C. - Nagyon mérsékelt kezelés.

  Vélemények