Női túra pulóver - NH500 Hybrid

12 990 Ft

8664868

A pulóver melegen tart túrázás közben. Kényelmes és puha, ideális túrázáshoz hűvös időben.

Meleg pulóver újrahasznosított anyagokból, maximális kényelmet biztosít: szélálló anyag a törzsön, nagyon kényelmes és levehető kapucni. 2 cipzáras zseb, 1 mellzseb

Szín:

Világosszürke / Világosszürke

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

Szélálló, szteppelt törzs és kapucni | Levehető kapucni | 7 - 10 °C hőmérsékleten ideális.

Könnyű szállítás

2 külső cipzáros zseb | 1 belső mellzseb

Kényelem

Puha, bolyhozott bélés. Hajtóka a cipzár tetején, nem dörzsöli ki az állat.

Légáteresztés

Elöl teljes hosszán cipzáros.

Szabad mozgás

Rugalmas szövet a felsőtesten és a karoknál: tökéletes mozgásszabadság.

Könnyű súly

470 g M-es méretben.

Könnyű karbantartás

Nem gyűrődik. Mosógépben mosható. A poliészternek köszönhetően gyorsan szárad.

Leírás

Ellenáll a folyamatos súrlódásnak

A pulóver fő külső anyaga bolyhosodás elleni kezelést kapott. Ez a kezelés lehetővé teszi az anyag időbeli öregedésének korlátozását, jobban ellenáll a hátizsák ismételt dörzsölésének, és a lehető legtovább megőrzi eredeti megjelenését.

Praktikus részletek

A kapucni levehető, szteppelt és újrahasznosított vatelinből készült: a kapucni patentgombbal könnyen levehető, így a pulóver kényelmesen hordható például egy esőkabát alatt.
Két cipzáros zseb. A pulóver belsejében van egy nagyon hasznos belső zseb.

Csökkentettük a termék környezetre gyakorolt hatását

Környezettudatos eljárásokkal csökkentjük a környezetre gyakorolt hatást és óvjuk a természetet. Éppen ezért a pulóver 69%-a környezetkímélő anyagokból készült: újrahasznosított poliészterből, újrahasznosított pamutból és Lyocellből.

MIÉRT HASZNÁLTUNK ÚJRAHASZNOSÍTOTT POLIÉSZTERT?

A pulóver súlyának legalább 56%-a újrahasznosított poliészterből készült. Az újrahasznosított poliészter feldolgozott PET palackokból vagy anyaghulladékból származik. Ezzel a módszerrel csökkentjük a kőolaj alapú anyagok használatát.

Miért használunk újrahasznosított pamutot?

A pulóver súlyának legalább 5%-a újrahasznosított pamutból készült. Annak érdekében, hogy megőrizzük a termékek strapabírását, teljesítményét és puhaságát, a pamutszálakat ipari hulladékból vagy anyaghulladékból származó újrahasznosított pamuttal keverjük. Ezzel a módszerrel csökken a pamuttermesztés okozta környezeti hatás, miközben a termék megőrzi technikai tulajdonságait.

Miért használunk Lyocellt?

A felső súlyának legalább 7%-a Lyocell. A lyocell egy 100% cellulóz és biológiailag lebomló anyag. Fapépből (főleg eukaliptuszból, tölgyfából vagy nyírfából) gyártjuk. Gyártása szinte zárt körben, a környezet tiszteletben tartásával, nem mérgező és újrahasznosítható oldószerek felhasználásával történik.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 59% Polietilén-tereftalát (PET), 41% Pamut Bélés 70% Polietilén-tereftalát (PET), 30% Lyocell Töltet 91% Polietilén-tereftalát (PET), 9% Pamut Külső réteg - Másodlagos bélés 100% Polietilén-tereftalát (PET)

Tárolási tanácsok

Összehajtva, száraz helyen tárolandó!

Tesztek

Tervezőcsapatunk Franciaországban, Haute-Savoie régióban, a Mont Blanc lábánál tevékenykedik. A túrázók paradicsoma, itt tervezzük a kiváló minőségi túratermékeinket teljes szakértelmünkkel (formatervezők, mérnökök, tesztelők, partnerek, stb segítségével). Maximális kényelmet biztosít 7 °C - 10 °C közötti hőmérsékleten.

Jóváhagyta

A pulóvert 2021 novemberében egy csapat túrázó tesztelő tesztelte Grenoble-ban, Franciaországban.
A pulóvert a természetben, ugyanolyan körülmények között teszteltük, mint amelyekkel túrázás során találkozol, hűvös időben.
Felkértük a tesztelőket (partnerek, márkanagykövetek és vásárlók), hogy vegyenek részt a pulóver fejlesztésében egészen a kereskedelmi forgalomba hozatalig.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...