Sportmelltartó fitneszhez 900-as, erős tartás, fekete

8 990 Ft

8589403

Sportmelltartó nagy intenzitású mozgáshoz: köredzés, jumping jack, ugrókötelezés, body attack, futópad.

Úszóhátának és állítható pántjainak köszönhetően kényelmes. Szivacsbetétei hangsúlyossá teszik a dekoltázst. Próbáld ki a mintás változatát is!

Szín:

Fekete / Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Tartás

ERŐS TARTÁS: 29,2%-kal csillapítja a mell rázkódását* intenzív mozgás közben.

Izzadság-elvezetés

Légáteresztő, gyorsan száradó anyaga szárazon tart.

Állítható

Az állítható pántoknak köszönhetően alakodnak megfelelően állítható.

Rugalmas anyag

Elasztán tartalmú anyaga kényelmes mozgást biztosít.

Alakformáló

A melltartót kivehető szivacsbetéttel láttuk el a teltebb dekoltázsért.

Leírás

A kosár szivacspárnával bélelt.

A 900-as sportmelltartó előformázott szivaccsal bélelt, erős tartást biztosít.

Sportmelltartó nagy intenzitású mozgáshoz.

A 900-as sportmelltartó nagy intenzitású edzésekhez ajánlott* (köredzés, jumping jack, ugrókötelezés, futópad, body attack). A szivacsbetét hangsúlyossá teszi a dekoltázst és erős tartást biztosít mozgás közben. A hátrész lyukacsos szövete elvezeti az izzadságot.
*29,2%-kal kisebb rázkódás, mint hagyományos melltartóval (erős rázkódással járó mozgás során).

Többféleképpen állítható: tökéletesen illeszkedik.

Méretre állítható, így kényelmes sportolás közben. Az elülső kapcsokkal a sportmelltartó szélessége a testalkathoz igazítható, valamint a pántok hossza is állítható.

A sportfelszerelés elengedhetetlen darabja a mellek védelme érdekében

Sportolás közben a törékeny és szinte kizárólag a bőr által tartott mellek sokkal nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, mint a mindennapi életben. A kosártól vagy az életkortól függetlenül mozognak és rázkódnak és az intenzitástól függően súlyuk akár ötszöröse is terhelheti őket. A sportmelltartó megfelelő tartást és kényelmet biztosít a melleknek fitnesz közben. Megvédi azokat a rázkódástól, a fájdalomtól és az idő előtti megereszkedéstől.

A megfelelő tartás kiválasztása:ne legyen túl erős és ne legyen túl gyenge!

A sporttevékenységek során a mellek bőre és szalagjai megnyúlnak. Megfelelő tartás nélkül fájdalom jelentkezhet és a mell idő előtt megereszkedhet. Ugyanakkor a hosszú időn át tartó, túlzott tartás is káros lehet: a tartást a mell mérete és a rázkódás erőssége alapján kell meghatározni. A cél, hogy óvjuk a mellet, ugyanakkor megőrizzük természetes mozgását.

Három különböző tartás az általad végzett sporttól függően

Melltartóink 3 csoportba oszthatók tartás szerint, különböző sporttevékenységekhez: alacsony tartás olyan tevékenységeknél, amelyek kíméletes mellkasi mozgásokkal járnak (Pilatesz, nyújtás, izomerősítés) ; közepes tartás olyan fizikai aktivitáshoz, amelyek mérsékelt és nem ismétlődő rázkódással járnak (fitnesztánc, kardió edzés...) ; erős tartás olyan tevékenységeknél, amelyek intenzív mozgással járnak (step pad, futópad, trambulin... ).

Hogyan válassz megfelelő méretű melltartót?

A sportmelltartó mérete igazodik a testalkatodhoz, így tartást és kényelmet biztosít a mellkasnak.A választáshoz mérd le a mellkasod körméretét mérőszalaggal (melltartó viselése nélkül): állj szemben a tükörrel, függőlegesen tedd a mérőszalagot a hát felső részéhez, a lapocka alá, vezesd a mérőszalagot végig a mellkason, anélkül, hogy megszorítanád, olvasd le a méretet, Keresd meg a kapott számot a mérettáblázatban!

Hogyan készülnek a DOMYOS sportmelltartók?

A Domyos melltartókat sportolói csapatunk úgy fejlesztette, hogy megfelelő kényelmet biztosítanak, és segítsenek megelőzni az egészségügyi problémákat. Nem használunk merevítőt (nincs sérülésveszély, a nyirokcsomókat nem nyomja), a lehető legkevesebb varrást alkalmazzuk (a mellbimbót nem irritálja), izzadság-elvezetést segítő anyagokat használunk (növeli a kényelmet, jelentősen csökkenti a bőrirritáció esélyét).

Hogyan teszteltük a DOMYOS sportmelltartókat?

Valamennyi termékünket laboratóriumunkban teszteljük melltartási tesztünkkel, amellyel a mell sportolás közbeni gyorsulásának csökkenését mérjük.Besorolásuk 1-5-ig terjedő skálán történik. 1-es: mérsékelt, 3-as: közepes, 5-ös erős tartás. *A DOMYOS sportmelltartók biztosítják a mell gyors mozgásának legalább 10%-os (1. szint) és akár 50%-os (5. szint) csökkenését a klasszikus melltartókhoz képest.

A Decathlon termékek tesztelési folyamata

Minden anyagunkat szigorú laboratóriumi teszteknek vetjük alá, hogy garantálni tudjuk a kényelmes, biztonságos használatot. Teszteljük színtartásukat, izzadságelvezetésüket, és azt, hogy mennyire bírják a mosást. És még? Az olyan sportolók, mint te, tesztelik termékeinket edzés közben. Meghallgatjuk, elemezzük a véleményüket és ezek alapján fejlesztjük termékeinket.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Polietilén-tereftalát (PET), 8% Elasztán Hát anyaga 76% Polietilén-tereftalát (PET), 24% Elasztán Hátsó bélés 76% Polietilén-tereftalát (PET), 24% Elasztán Mellkosárbélés 100% Polietilén-tereftalát (PET) Másodlagos bélés 100% Poliamid

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását. Javasoljuk, hogy a mosásnál vedd ki a habszivacs betétet a melltartóból. Javasolt külön mosni egy mosózsákban.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Videók

Vélemények

Betöltés...