Női sí alákabát, vékony és hőtartó

19 990 Ft
Csökkentett ár Eredeti ár: 21 990 Ft

Kapucnis, hőtartó és könnyű kabát a kényelmes síeléshez.Tökéletes lesz, hogy a kabáton kívül további hőtartást biztosítson.

Az időtlen stílusú és elegáns alákabát egész évben melegen tart.A hideg napokon a jó hőszigetelés érdekében a síkabát alatt is viselhető.

Szín:

Világosbarna

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Meleg

115 g/m²-es újrahasznosított vatelin a törzsön.

Vízlepergetés

A külső szövet a felületkezelést kapott (PFC-mentes), hogy az megakadályozza a víz behatolását.

Könnyű karbantartás

A szintetikus szövet és bélés 30°-on mosógépben mosható.

Súly

326 g M-es méretben.

Leírás

A vatta technikai információi

100% poliészter vattát használunk (70%-ban újrahasznosított) 115 gr/m2 a törzsön és 60 gr/m2 az ujjakon és a kapucnin.
A vatta szilikonizált spirálszálakból áll, amelyek nagyfokú tömöríthetőséget és rugalmasságot biztosítanak.Vékonysága ellenére a magába zárt levegőnek köszönhetően magas szintű szigeteléssel, de egyben könnyű súllyal is rendelkezik.

Vízlepergető összetevő (nem összekeverendő a vízhatlansággal).

A vízlepergetés a szövet azon tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja fel őket, leperegnek róla. Az anyag nem ázik át, könnyű marad és melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén.

Tanács a tartósság érdekében

A legjobb, ha minél kevesebbszer mosod, mivel minden egyes mosás csökkenti a hőtartó tulajdonságait. A kevesebb mosással a környezetet is kíméled ;-)

Szakadás van a kabátomon. Hogyan javítsam meg?

Az alákabáton előfordulhat szakadás, és a jó hír az, hogy javítható. Megstoppolhatod, felragaszthatsz rá egy hőre tapadó foltot, ami megakadályozza a szintetikus szálak kiszabadulását, vagy, hogy a szakadás nagyobbra nőjön.
Nem szeretnéd saját magad megjavítani?Ne ess pánikba! Vedd igénybe műhelyszolgáltatásainkat!

Hogyan öltözz fel, hogy ne fázz a sípályán?

Hogy melegen és szárazon is tartson a ruha, alkalmazd a 3 rétegű öltözködés szabályát! az 1., testre simuló réteg szárazon tart. A 2., hőszigetelő réteg a hőtartásról gondoskodik. A 3., védelmet biztosító réteg az időjárás viszontagságaitól nyújt védelmet.

A termék javítható.

A jótállási időn belül ingyen javítjuk a terméket. Legyen szó akár akasztókról, varrásokról, cipzárakról ... Ezeket bármelyik áruházunkban igénybe veheted. Amennyiben nem tudjuk megjavítani a terméket (gyártási hiba), akkor kicseréljük azt, vagy visszatérítjük számodra a vételárat.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 100% Poliamid Bélés 100% Poliamid 100% Polietilén-tereftalát (PET) Betét 100% Polietilén-tereftalát (PET) - Vegyileg teljesen újrahasznosított

Tárolási tanácsok

Száraz és szellőző helyen tárold! Tárolás előtt hagyd teljesen megszáradni!

Tesztek

Minden Wedze terméket a Mont Blanc völgyében álmodtak meg, terveztek meg és hoztak létre. A termékeket valós időjárási körülmények között tesztelik (hóban, hidegben, szűzhóban, stb.). A tervezőcsapatok garantálják, hogy a termék tökéletesen megfelel terepen arra a célra, amire tervezték.

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben alacsony hőmérsékleten szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...