Ecodesign
Női jóga crop top, prémium termék
Női jóga crop top, prémium termék
Női jóga crop top, prémium termék
Női jóga crop top, prémium termék
Női jóga crop top, prémium termék
KIMJALY

Női jóga crop top, prémium termék

9 990 Ft
Ref. : 8797389

A top-nál egy picivel hosszabb, elegáns megjelenést és kellő tartást garantáló felső. A stílusos és magabiztos megjelenés kulcsa.

Prémium kollekciós felső. Stílusos megjelenésének köszönhetően akár utcai viseletre is kiválóan alkalmas. Környezetbarát tervezésű, Portugáliában gyártott.

Szín: Tojássárga

  • XS 10 elérhető termék
  • S 10 elérhető termék
  • M 10 elérhető termék
  • L 10 elérhető termék
  • XL 10 elérhető termék

Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetési lehetőség
  • Ingyenes kiszállítás áruházi átvételkor
  • 2 év kellékszavatosság a termékekre
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

Előnyök

Jó tartás

Testre simul: tökéletesen követi a mozdulatokat.

Szabad mozgás

20% elasztán tartalmának köszönhetően rugalmas.

Légáteresztés

Technikai anyaga felszívja és kivezeti az izzadságot.

Lágy tapintás

Anyaga kellemesen lágy tapintású.

Leírás

A PRÉMIUM KIMJALY kollekció

Idén ősszel a Kimjaly (jóga) márka egy, a haladó jógásokat célzó, technikai és környezettudatos eljárással készülő termékeket tartalmazó prémium kollekcióval egészítette ki a már meglévő kínálatot.
A PRÉMIUM kollekció abból a vágyból született, hogy termékeinket tovább specializáljuk egy felelősségteljes, elkötelezett, haladó jógázók felé.

Egy környezettudatos tervezésű kollekció, ez a A PRÉMIUM KIMJALY kollekció

Számunkra a környezettudatos tervezés a jóga kínálatunk egyik legfőbb alappillére. 2023-ra a teljes kollekciónk több mint 85%-a környezettudatos eljárással fog készülni.
A PRÉMIUM kollekciónknál még messzebb mentünk a vállalásaink terén. Úgy döntöttünk, hogy még tovább csökkentjük környezeti lábnyomunkat. Éppen ezért néhány termék esetében áthelyeztük a gyártást Portugáliába, míg egyes szőnyegekhez innovatív újrahasznosított összetevőket választottunk.

A PRÉMIUM KIMJALY kollekció, egy technikai és tartós kollekció

A jógázók igényeinek tiszteletben tartása a PRÉMIUM kollekció hajtóereje. A Kimjaly tervezőcsapata elsősorban az anyagok átlátszatlanságával párosuló rugalmasságon, a termékek érzékszervi aspektusán (érintés, szaglás, hang az ujjak csúszásánál, színek), légáteresztő képességen és a gyakorlatok közbeni tartáson dolgozott. A cél az, hogy a tesztelők által validált termékek széles skáláját kínáljuk tartós használatra.

Egy, a jógaoktatók által validált kínálat

A Kimjaly márka már évek óta dolgozik jógaoktatókkal, hogy a haladó jógik igényeiről teljes és első körből származó képet kapjanak. Ezeket az igényeket tervezőcsapatunk alapul veszik az új termékek megalkotásakor.

Egy "irodától stúdióig" kollekció

A termékek színválasztékát, textúráját, formáját és megjelenését az „irodától a stúdióig” szellem jegyében alakítottuk ki. Ugyanis a megkérdezett jógások jelentős része azt az igényét fogalmazta meg elsősorban, hogy szeretnék a ruházatukat irodától a jógastúdióig használni. Egy leggings, ami az irodai öltözékhez is illik. Vagy egy crop top, ami blézer alatt is hordható.

Egy (részben) európai gyártási helyszínű kollekció, ez a Prémium Kollekció

A Kimjaly tervezői és ellátási lánc csapata kéz a kézben azon dolgozott, hogy a PRÉMIUM kollekció egyes termékeinek gyártását Európába helyezze át, aminek számos emberi, ökológiai és gazdasági előnye van. Ez magasabb gyártási és értékesítési költséget jelent az átlagos jóga termékekhez képest.
Ami biztos, még hosszú az út előttünk. Célunk a teljes kínálatunk Európába történő áthelyezése. Lépésenként ugyan, de haladunk.

Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz

A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy egyszerűen kiválaszthasd egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon önként vállalta, hogy feltünteti termékei környezetre gyakorolt hatását. Honlap: sustainability.decathlon.com / https://youtu.be/8t63KkRwn_8

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 80% Poliamid, 20% Elasztán

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vasalható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...