Női fitnesz térdnadrág, slim - 500-as

3 490 Ft

8511795

28%-ban újrahasznosított pamutból készült, környezettudatos tervezésű, 210 g/m² súlyú térdnadrág a sportosan nőies megjelenésért.

Kényelmes és biztosítja a szabad mozgást, így szívesen fogod hordani edzésre és a sportos hétköznapokra egyaránt. Szabásának köszönhetően különösen kényelmes és időtálló, mely hosszútávú használatot tesz lehetővé.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

8%-os elasztán tartalmának köszönhetően rugalmas.

Lágy tapintás

92 %-os pamut tartalma garantálja a kényelmes viseletet és a puha tapintást.

Leírás

Környezettudatos tervezésű termék

28%-ban újrahasznosított pamut felhasználása mellett készült. Újrahasznosított anyagok alkalmazásával jelentősen tudjuk csökkenteni a termék ökológiai lábnyomát, anélkül, hogy a termék irányába felállított minőségi követelésünkből lejjebb adnánk. A gyapot egy természetes anyag, aminek a termesztéséhez sok víz és növényvédő szer felhasználása szükséges (ami a biológiai sokféleség romlásához, valamint a talaj és a talajvíz szennyezéséhez vezet). Az újrahasznosított pamut alkalmazásával csökkentjük a szűz pamut iránti igényünket, miközben a kidobásra szánt textil hulladék sem a kukában végzi.

Egész napos használatra terveztük

Egész napos használatra terveztük. Legyen szó fitnesz edzésről, délutáni bevásárlásról vagy egy esti családi/baráti összejövetelről, a kényelem garantált. Ez a térdnadrág bármilyen körülmények között nagyszerű választás.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Pamut, 8% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Számunkra biztosan. Reméljük, számodra is.

Kíváncsian várjuk a véleményed a termékről !

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Női fitnesz térdnadrág, slim - 500-as
Női fitnesz térdnadrág, slim - 500-as

Vélemények

Betöltés...