Női fitnesz melegítőnadrág, regular - 100-as

4 990 Ft
8759127

Sportolásra és a mindennapokra egyaránt ajánljuk ezt az egyenes szabású, melegítőnadrágot, ami a ruhatárad egyik alap terméke lesz.

Regular szabása, gumírozott derékrésze és enyhén húzott száralja gondoskodik a kényelemről és a stílusos megjelenésről.

Szín:

Fekete

Méret:

Méretválasztó

Termékelőnyök

Rugalmas anyag

12%-os elasztán tartalma biztosítja a szabad mozgást.

Lágy tapintás

88 %-os pamut tartalma garantálja a kényelmes viseletet és puha tapintást.

Meleg

Anyaga biztosítja a hőtartást, kellemesen meleg érzetet kelt.

Technikai információ

Egy nadrág, ami bárhol megállja a helyét

Egy reggeli alakformáló edzés, irodai megbeszélés; aktív séta dél és 14 óra között; gyors délutáni bevásárlás; vagy minőségi időtöltés a családdal: és mindez lehetséges egyetlen kényelmes mégis stílusos öltözetben!
Az eredetileg fitnesz edzésre tervezett termék kinőtte magát: otthoni és utcai viseletként egyaránt ideális!viselheted otthon, a munkahelyeden és egyéb programjaidon, anélkül, hogy mindehhez át kellene öltöznöd.

Kényelmes nadrágot keresel?

Anyagösszetételének és szabásának meghatározásakor legfőbb célunk a kényelem biztosítása volt. És mindezt stílusosan! Te is erre vágysz? Mi is. Textiltervezőként arra gondoltunk, meg tudjuk valósítani. És íme, így született meg választékunk ! Kényelmes és trendi választék!

Az egyenes szabás előnyei

Melegítőnadrág? Szeretni szokták. Egyenes szár? Szeretni szokták. Mindez egyben, az egyenes szárú melegítőnadrág: imádni fogod! Íme három ok, amiért az egyenes szabásra esett a választásunk: szabása ideális sportoláshoz. Szabásának köszönhetően a száralj lágyan lengedezik járás közben. Arról nem is beszélve, hogy nagyon kényelmes is!
Sikerült meggyőznünk?

További termékelőnyök

„A gumírozott derékrész elengedhetetlen a nadrág megfelelő tartásához”; ez igaz. „De a gumírozott derék szoríthat” ; ez is igaz. Egy nadrág egyik legfontosabb ismérve a derékrész kialakítása. Éppen ezért ennek kényelmes mivolta volt az egyik legfőbb célunk. Rugalmas anyaga (12 %-os elasztán tartalma) garantálja a szabad mozgást és a kényelmes viseletet. Két praktikus zsebbel kiegészített nadrág.

Vásárlói visszajelzések alapján tökéletesített termék

Vásárlói visszajelzések alapján módosítottunk a nadrág szabásán, mert nekünk fontos a véleményetek! Mint ahogy az is vásárlói igény volt, hogy zsebekkel lássuk el a nadrágot, és így is lett! Ezzel, a véleményünk szerint, a tökéletes nadrágot teremtettük meg a Ti segítségetekkel! Úgyhogy köszönjük a közreműködéseteket!

Koncepció és technológia

Összetétel

Fő anyag 88% Pamut, 12% Elasztán Zseb 100% Pamut

Mosási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Nem vegytisztítható

Vélemények

Betöltés...

Hasonló termékek