Női fitnesz leggings, slim - 100-as

2 990 Ft

8511782

Tervezőcsapatunk ezt a leggingset kímélő tornához, pilateshez fejlesztette ki. Alacsony intenzitású mozgáshoz készült legging.

Rugalmas leggings, mely kényelmes, szabad mozgást biztosít: új derék, kényelmes lépésbetét a lábak között, fokozottan strapabíró kialakítás.3XL-es méretig kapható!

Szín:

Tengerészkék

Méret:

Méretválasztó

Előnyök

Rugalmas anyag

8%-os elasztán tartalmának köszönhetően rugalmas.

Lágy tapintás

92 %-os pamut tartalma garantálja a kényelmes viseletet és a puha tapintást.

Leírás

Csökkentett ökológiai lábnyomú termék

Hidegfestéses eljárással (cold pad batch) kezelt termék. A hagyományos textilfestés nagyon környezetszennyező folyamat: sok vizet, vegyszert és energiát igényel. Ezt ellensúlyozandó döntöttünk a "Cold Pad Batch" elnevezésű festési eljárás mellett. A szobahőmérsékleten végzett színezési eljáráshoz kevesebb energiára van szükség, ezáltal kevesebb CO2-t szabadul fel. Ugyanakkor kevésbé vízigényes eljárás is.

Nemcsak sportolásra tervezett leggings

Mindenkori használatra tervezett leggings: bármilyen körülmények között kellemes érzetet biztosít, legyen szó sportolásról, városi kiruccanásról vagy egy családi/baráti összejövetelről. Egy igazi sportos leggings minden jó tulajdonságával rendelkezik. És hogy egész napra kellemes viseletet biztosítson, a kényelmi faktorokat különös gondossággal dolgoztuk újra. Legfőbb tulajdonságai a rugalmasság és a finom tapintás. És mindezt a divatos külső mögé rejtve!

Milyen információt rejt a grammsúly érték?

A terméklapon található grammsúly értékéből megtudhatod, milyen vastagságú anyagból készült a leggings. Ez közvetlen hatással van a leggings átlátszóságára, különösen, ha szorosan szőtt anyaggal kombinálják. Minél nehezebb egy leggings, annál nagyobb fedést és átlátszatlanságot biztosít. Természetesen valamennyi leggingsünket (grammsúlytól függetlenül) teszteltük, hogy megbizonyosodjunk, kellő fedést biztosítanak.

Összetétel és minőségmegőrzés

Összetétel

Fő anyag 92% Pamut, 8% Elasztán

Tesztek

Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.

Jóváhagyta

Számunkra biztosan. Reméljük, számodra is.

Kíváncsian várjuk a véleményed a termékről !

Karbantartási tanácsok

Géppel mosható max. 30°C-on

Nem fehéríthető

Szárítógépben nem szárítható

Gőz nélkül vasalható max. 110°C-on

Nem vegytisztítható

Képek

Női fitnesz leggings, slim - 100-as

Vélemények

Betöltés...