Nikwax Direct Wash-in impregnáló mosószer 300 ml

3 990 Ft
Egységár 13 300 Ft/L

8212626

Technikai, vízálló ruházat vízhatlanságát megtartó, erősítő mosószer.

Megőrzi és megújítja a vízhatlan réteget. Pamut és pamut-műszál keverékű ruházat, valamint vászon anyagú felszerelések tisztítására és impregnálására,

Méret:

Méretválasztó
300 ML
Csak áruházban elérhető
Áruházi készlet

Előnyök

Tartós használat

Növeli a ruha élettartamát.

Sokoldalúság

Mindenféle vízálló és lélegző ruházat tisztítására és impregnálására.

Egyszerű használat

Gore-Tex, Sympatex, eVENT ruházatokhoz, 300ml-es kiszerelés.

Leírás

A Nikwax TX.Direct® Wash:

A Nikwax TX.Direct® Wash In impregnálószer mosógépben való használatra készült, egyszerűen egy normál mosási programmal használható. Hosszútávú vízállóságot biztosít a lélegzőképesség megtartása mellett. Helyreállítja a meggyengült vízállóságot, így biztosítja, hogy a ruhák melegen és szárazon tartsanak. Célszerű a vízálló textíliákat rendszeresen impregnálni, így évekig megőrzik eredeti vízálló tulajdonságukat.

Használata

A ruháról távolíts el minden nem mosható elemet, majd egy Nikwax Tech Wash mosással tisztítsd meg. Öblítsd le a ruhát, majd szárítás nélkül, ruhadarabonként 100 ml TX Direct Wash hozzáadásával 30 fokon, szintetikus programon, alacsony fordulatszámon mosd ki. Más öblítőt ne használj!

Használata kézi mosással

Ruhadarabonként 6 liter vizet és 50 ml Nikwax TX Direct Wash folyadékot tegyél egy lavórba. Keverd fel, hagyd 5-10 percig ázni, majd keved fel ismét alaposan! Tiszta vízzel öblítsd le! Használj gumikesztyűt!

További ajánlatunk

Vélemények

Betöltés...