PHARMAVOYAGE

Multifunkciós szappan kempingezéshez

2990 Ft
Egységár 29 900 Ft/l
Ref. : 8598405

Szappan a ruhák vagy az edények tisztításához a kempingben.

Könnyű, kis helyigényű,tTöbbfunkciós szappan. Bárhova magaddal viheted: túrázáshoz és kempingezéshez.Ideális utazás, túrázás során (testre, hajra, ágynemű mosáshoz, mosogatáshoz)!

Online készlet

Áruházi készlet

  Előnyeink:

  • 365 napos csere vagy vételár visszafizetés
  • Ingyenes kiszállítás áruházainkba, bankkártyás utánvét fizetési lehetőséggel
  • 2 év kellékszavatosság
  • Termékek csökkentett környezeti lábnyommal

  Előnyök

  Könnyű súly

  Helytakarékos és könnyű: csak 117 g.

  Egyszerű használat

  Tisztálkodáshoz, ruhatisztításhoz és mosogatáshoz.

  Űrtartalom

  100 ml

  Leírás

  Termékösszetétel

  30%-nál nagyobb szappantartalom. Levendula illóolajat tartalmaz. (Víz, kálium, palm kernelate**, cellulóz gumi, glicerin, lavandula angustifolia olaj, nátrium, kakaó-amfoacetát, elaeis uineensis kernel olaj*, kálium szorbát, kálium benzoát, inalool.)

  Termékleírás

  Ezt a terméket egy olyan tesztnek vetették alá, amely biztosítja, hogy a termék összetevőinek legalább 96%-a a használatot követő 28 nap elteltével lebomlik.
  A vizsgálatokat az OECD 302 B által meghatározott kritériumokon alapuló tanulmány szerint végezték el az 648/2004/EK mosó- és tisztítószerekről szóló rendelet alapján.Használható édes vagy sós vízzel.
  Finoman tisztítja a testet, ismételt használata veszélytelen. 30 hónapos kortól használható.

  Méretek

  magasság: 13,5 cm – szélesség: 4,5 cm – mélység: 2,7 cm

  Jótállás (év)

  2

  Súly

  0.117 kg

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  Víz, Kálium palm kernelate**, Cellulóz gumi, Glicerin**, Lavandula angustifolia (illóolaj), Elaeis uineensis oil*, Kálium szorbát, Kálium benzoát, Linalool. *Biogazdálkodásból származó összetevők.**Feldolgozott bio alapanyagokból.* Az összes alapanyag 99,6%-a természetes eredetű. Az alapanyagok 10,84%-a biogazdálkodásból származik. Az Ecocert Greenlife által az Ecocert szabvány szerint tanúsított ökológiai és bio kozmetikumok, megtalálható: http://cosmetiques.ecocert.com/

  Használatra vonatkozó korlátozások

  3 éves kor alatt nem használható!

  Használati utasítás

  Kizárólag kézi mosáshoz. Ne használd a folyékony szappant mosogató- vagy mosógépben! Meleg vagy langyos vízzel használd (az edényekről a zsiradékot ideg vízzel nehezebb lemosni).

  8 °C fölötti hőmérsékleten tárolandó. Extrém hideg esetén a folyadék megszilárdul, de a hőmérséklet emelkedésével azonnal visszanyeri eredeti állagát és színét.

  Vélemények