SUPRFIT

Suprfit Wall Ball medicinlabda 9 kg

35 990 Ft

Suprfit medicinlabda cross- és funkcionális edzéshez, falilabda medicinlabdák csúszásmentes felülettel robusztus PVC anyagból, falilabdák, medicinlabda, súlyzós labdák 3-15 kg-tól - Fekete

Szín: Fekete
Méret:
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja SUPRFIT - HU

Termékleírás

  • ✔ FALGABÁLYA A CÉLKITŰZÖTT TESTKÖZ-EDZÉSRE - Fali labdáinkkal könnyen és hatékonyan végezhet teljes testgyakorlatot. Eddzen lábát, törzsét, vállát, karját vagy állóképességét különféle gyakorlatokkal.
  • ✔ KEZDŐKNEK ÉS HIVATALOSOKNAK KÉSZÜLT - A falilabdákat minden nap használják - akár Crossfit boxokban, akár fitnesztermekben, akár otthon. A velük való edzés mindenki számára alkalmas, egyéni teljesítményszinttől függetlenül.
  • ✔ A TÖBB KITARTÁS, SZERKEZETI ERŐ ÉS EXPLOSZIVITÁS - A Wall Ball medicinlabdákkal kifejezetten javíthatja erejét és állóképességét. Olyan gyakorlatokkal, mint a törzscsavarás, guggolás, felülés vagy a tolóerő. A súlyok golyónként 3 és 15 kg között mozognak.
    *✔ PRÉMIUM MINŐSÉG HOMEGYM - A Suprfit medicinlabdák masszív és tartós PVC anyagból készültek, így az izzadság és a por nem károsítja őket. A szépen kidolgozott dupla varratok hozzájárulnak a súlygolyó minőségéhez.
  • ✔ VEZETŐ SZAKÉRTŐKEL FEJLESZTETT - A SUPRFIT fitneszfelszereléseit a világ vezető edzőivel és sportolóival együttműködve fejlesztik ki, és folyamatosan tesztelik. A fejlesztés során a sportolók igényeire hivatkozunk.

Technikai információk

Állapot

Új

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

Állapot

Új