SUPRFIT

Suprfit Tilrun 6 intervallum időzítő

99 990 Ft

Suprfit Tilrun intervallum időzítő - 6 számjegyű sport időzítő, fitnesz időzítő LED kijelzővel és 5 időmóddal, 12 memóriahely, távirányítóval, jelzőhanggal, falra szerelésre alkalmas

Szín: Fekete
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja SUPRFIT - HU

Termékleírás

*✔ REKORDIDŐ: A Suprfit Tilrun 6 intervallum időmérő tökéletes társ az időzített edzésekhez, amelyek célja, hogy bármikor új legjobb teljesítményt érj el. A kijelzőn minden funkció egyértelműen látható.
*✔ NAGY MINŐSÉG: A fitneszóra lenyűgöz elegáns kialakításával és könnyen leolvasható LED kijelzőjével, amelyen két kék számjegy mutatja az aktuális kört, négy piros számjegy pedig az időt. Lehetőség van arra is, hogy az edzések során jelzőhangokat állítson be.
*✔ VERSATILITÁS: A Tilrun 6 sportóra tökéletes intervallum edzéshez. Használható olyan intervallumok beállítására, mint például a Tabata funkció (például 20/10 másodperces intervallumok) vagy a Fight Gone Bad üzemmód (5/1/5/5/1/5 perces intervallumok).
*✔ PROGRAMOZHATÓ: Minden sportidőzítőhöz többfunkciós távirányító tartozik. A kedvenc beállítások kényelmesen tárolhatók és bármikor előhívhatók akár 12 memóriahelyen.
*✔ PRAKTIKUS: A Tilrun 6 Fitness Timer könnyen programozható és felállítható vagy falra szerelhető. A mellékelt távirányítóval könnyen beállítható az időzítő.

Vélemények

Betöltés...