SAMARALI

Samarali Félhold Alakú Meditációs Párna Gesztenyebarna

17 220 Ft

Meditációs párnáink anyaga bio pamutból készül (GOTS tanúsítvánnyal). Praktikusak, megtartják a hátat és mégis kényelmesek.

Szín:

Piros

Online készlet
Elérhető

Forgalmazza és szállítja Samarali

Termékleírás

A padlón ülni egyenes gerinccel és háttámla nélkül nem könnyű. Azonban az egyenes, támaszték nélküli gerinc éberebbé és energikusabbá teszi az embert a meditáció és a jógagyakorlatok során.
Meditációs párnáink lehetővé teszik, hogy medencéje előre dőljön, így a keresztcsontja semleges helyzetbe kerül. Ez lehetővé teszi, hogy a gerinc többi görbülete kiegyenesedjen.

SPECIFIKÁCIÓK:
• Méret: 25 x 17 cm (átmérő x magasság) / 34 x 20 x 17 cm (szélesség x hosszúság x magasság)
• Súly: 1,85 / 1,97 kg
• 2 huzattal rendelkezik - külső és belső
• Az anyag 100% organikus pamutból készült (GOTS tanúsítvánnyal).
• A meditációs párnákat hajdina héjjal töltik meg.
• A termékgondozási utasítás a párnák címkéjén található.

ANYAG - A párna külső és belső anyaga bio pamutból készült és GOTS (Global Organic Textile Standard) - tanúsítvánnyal rendelkezik.

TERMÉKGONDOZÁS - A külső huzat a párna alján végig cipzárral van ellátva, így könnyen eltávolítható a mosáshoz. A mosási utasításokat lásd a párnák belső oldalán található, mellékelt ápolási címkéken.

ÁLLÍTHATÓ - A párnák hajdina héjával vannak töltve, hogy bőséges alátámasztást és kényelmet biztosítsanak. A belső bélés kinyitható, hogy a párnát a kívánt magasságra és kényelmi szintre lehessen állítani.

TESZTELT FUNKCIONÁLITÁS ÉS MINŐSÉG - Mielőtt piacra dobjuk termékeinket, mindig teszteljük őket minőség, funkcionalitás és tartósság szempontjából saját jógázókból és fitneszoktatókból álló közösségünkkel. Ezzel szeretnénk biztosítani, hogy az általunk kínált termékek hosszú élettartamúak legyenek és megfeleljenek az elvárásoknak.

TERVEZÉS - A párnák természetes, élénk színekben pompáznak, és természetes színezékek felhasználásával színezzük őket. A további praktikusság érdekében a párnák saját fogantyúval is rendelkeznek, amely a hímzett dizájnunkban van elrejtve.

CSOMAGOLÁS - A környezetünkre gyakorolt hatás csökkentése érdekében kizárólag papírból készült csomagolást használunk, és papír alapú csomagolásban szállítunk.

Technikai információk

  • SZÉLESSÉG (cm-ben) 34 cm
  • MAGASSÁG (cm) 17 cm
  • HOSSZÚSÁG (cm) 20 cm
  • Állapot Új

Koncepció és technológia

Összetétel

Meditációs párnáink anyaga bio pamutból készül (GOTS tanúsítvánnyal). Praktikusak, megtartják a hátat és mégis kényelmesek.

Vélemények

Betöltés...

Technikai információ

SZÉLESSÉG (cm-ben)

34 cm

MAGASSÁG (cm)

17 cm

HOSSZÚSÁG (cm)

20 cm

Állapot

Új