RAVEN

Snowboard Raven Aura, Dame

82 900 Ft

Raven - a legjobb minőség, eredeti megoldások és eredeti design.

Szín: fekete

 • 135 CM Nem elérhető
 • 145 CM Nem elérhető

Forgalmazza és szállítja: VENTO

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Snowboard deszka Raven Aura A Raven Aura Snowboard a hölgyeknek és a kezdő hölgyeknek szánt deszka. A Raven ezen modellje full-rider profillal rendelkezik, ami a lágy flexszel együtt gyorsan mosolyt csal az arcodra az első lépések során a lejtőkön. Nagyon megbocsátó, és segít gyorsan és könnyedén túllépni a kezdeti hibákon, nagyszerű szórakozást nyújtva.

  Raven deszka

  Specifikációk: Hosszúság Tip szélesség [mm] Waist szélesség [mm] Tail szélesség [mm] Running Length [mm] Sidecut Radius [m] Setback [mm] Middle Stance [mm] 135 282 243 282 1012 6.4 0 400 140 285 245.5 285 1060 6.9 0 425 145 288 248 288 1110 7.5 0 430 150 291 250.5 291 1158 8.1 0 470 155 294 253 294 1208 8.7 0 480 Technológiák: Nyárfa mag Szuper erős, szuper könnyű, alacsony nedvességtartalmú mag. Akár hiszi, akár nem, minden egyes fát pontosan megvizsgálunk, mielőtt függőleges rétegelt csíkokká alakítjuk. Ez biztosítja, hogy minden egyes deszkának pontosan ugyanannyi pop és flex legyen. A csíkok összeragasztásához használt német ragasztó csak a legfinomabb természetes összetevőkből készül, ezért a deszkáink soha nem rétegeződnek, és ez teszi a deszkáinkat környezetbaráttá.

  ABS oldalfal Az oldalfal szerkezete felelős az erő átviteléért az élek felé. Emellett támogatja és erősíti a felső éleket, valamint elnyeli az ütéseket. Hogy jobban megvédjük a magot a külső sérülésektől és a magba jutó nedvességtől, oldalfalaink kizárólag a legmagasabb minőségű, Ausztriában gyártott, magas molekuláris kötésű ABS-ből készülnek. Hosszú tapasztalataink azt mutatják, hogy a 30 fokos oldalfalak javítják az erőátvitelt az élen és jobb rezgéscsillapítást biztosítanak.

  Nagy sűrűségű Biax üvegszálas anyag Prémium kategóriás, könnyű, nagy sűrűségű Biaxial laminátumaink nem csak a standard Biaxial laminátumaink minden előnyével rendelkeznek, hanem további stabilitást is nyújtanak, több mint 10%-kal több popot és több mint 5%-kal nagyobb torziós és hosszirányú merevséget biztosítanak a standard laminátumokhoz képest.

  Teljes Rocker profil A Full Rocker, jó választás azoknak a ridereknek, akik szeretnek parkban motorozni. Ez egy sokoldalú, szuper stabil választás a trail lovagláshoz. A hagyományos deszkához képest kevesebb ollie erő kell ahhoz, hogy a levegőbe emelje, sokkal manőverezhetőbb és kevésbé valószínű, hogy elkap egy él.0

  Igazi Twin Shape A true twin shape azt jelenti, hogy a deszka 100%-ban szimmetrikus - az állás középen van, a flex egyenletes, az oldalvágás dupla progresszív, a tip és a tail pontosan ugyanolyan széles és hosszú.

  Extrudált alap Az extrudált alapokat könnyű és olcsó karbantartani. Nem kell őket sokat gyantázni. Kizárólag a vezető cég - az Isosport - által gyártott legmagasabb minőségű osztrák alapokat használjuk.

  Közepesen puha A lemezek hajlékonysága egy lágy - merev skálán alapul.

  Garancia: Raven által gyártott összes snowboardra egy év garanciát vállalunk.

  Összetétel és minőségmegőrzés

  Összetétel

  NYÁRFA MAG

  Vélemények