LOWLAND

Ultra kompakt takaró - Pehelypaplan hálózsák - Nylon - 210x80 cm - 495gr - +8°C

93 000 Ft

A LOWLAND Ultra Compact takaró a legkönnyebb pehelypaplan hálózsákunk: mindössze 495 gramm!

Szín: fekete

ADULTE
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Lowland Outdoor HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A LOWLAND OUTDOOR Ultra Compact takaró a legkönnyebb pehelytakaró hálózsákunk: mindössze 495 gramm! Olyan kicsire gurul össze, hogy könnyedén elfér egy egynapos túra hátizsákban. Ez a hálózsák szélálló, nedvességszabályozó és vízlepergető. Nagyon alkalmas pl. Santiago de Compostela futóknak, fesztiválozóknak és motorosoknak.

  Az Ultra Compact takaró egy másik hálózsákhoz kiegészítő lepedőzsákként vagy takaróként az autóban is használható. Az Ultra Compact 95%-ban libatollal van töltve. A hálózsák körülbelül 8°C külső hőmérsékletig kellemesen melegen tartja Önt.

  Meleg és könnyű súly - Ez a könnyű hálózsák 495 grammot nyom, és azt a kényelmet nyújtja, amit egy pehelytakaró kültéri hálózsáktól elvárhat, a térfogat és a súly nélkül. Ez a hálózsák nagyszerű kiegészítője bármely hideg időjárási alvórendszernek, és önmagában is jól teljesít a melegebb évszakban.

  Megjegyzés: Ez a hálózsák egy cipzárral rendelkezik, amely alkalmas Ultra compact takaróval vagy Super compact takaróval való párosításra. Így könnyen készíthető kétszemélyes hálózsák.

  Anyag: A hálózsák nem tartalmazza az anyagot: Külső anyag: Rip-stop nejlon Belső anyag: Rip-pip anyag: Rip-stop Nylon Töltelék: 205 gramm 95% libapehely 700 Cuin

  Méretek: Hossz: 210 cm Szélesség: 80 cm Csomagméret: 14 x 18 cm

  Hőmérséklet ºC : Komfort: 8°C

  Súly: 8 °C: 495 gramm

  Tulajdonságok: Takaró modell 2 évszakos Nagyon könnyű mindössze 495 gramm! 2-irányú YKK CNF-3 cipzár, 2. hálózsákkal együtt cipzározható Húzózsinórral ellátott felső rész A hálózsák egy praktikus töltőzsákba csomagolva 21 vízszintes csík Az Ultra Compact 21 vízszintes csíkja át van varrva 200 cm-es magasságig alkalmas Fekete színű Etikus pehely

  Vélemények