LOWLAND

Glacier Expedition - Down múmia hálózsák - Nylon - 230x80 cm - 1690gr- -20°C

217 500 Ft

A LOWLAND Glacier Expedition egy 4 évszakos expedíciós múmia hálózsák, amely kiváló szigetelést biztosít akár -20 Celsius fokos komfort hőmérsékletig.

Szín: piros

ADULTE
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Lowland Outdoor HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  Aki ezt a Glacier hálózsákot megvásárolja, az nem csak nyaraló. Valóban expedícióra indul. És egy expeditőr igényes. Természetesen minden lehetséges módon meg akarja védeni magát az elemektől, de mindenekelőtt nem akar túl sokat cipelni magával. Mindenesetre a profi tudja, mire kell figyelnie; ez a hálózsák erre készült. Egészen a zord -20 °C-ig gondtalanul alhat benne (és a belső héj megerősített aljának köszönhetően) akár belső csizmával is!

  Kényelmesen aludjon még rendkívül alacsony hőmérsékleten is Mivel ennek a modellnek a komfort hőmérséklete -20 °C, még rendkívül alacsony hőmérsékleten is kényelmesen alhatsz benne. Ezt a jó testhőszigetelést a kiváló minőségű libatoll töltet és a nejlon ticking okozza. Ez azt jelenti, hogy a Glacier múmia hálózsák minden évszakban használható. Ez akkor is megfelelő, ha extra hűtésre van szüksége. Sőt, a lábfejénél könnyen nyitható, mivel kétoldalas cipzárral rendelkezik.

  Töltési súly, töltési teljesítmény és válaszfal magasság: Ennek a múmia hálózsáknak a töltősúlya 950 gramm. Ez a teljes libatoll mennyiséget jelzi, amellyel töltve van. A töltőteljesítmény, amelyet a pehelyre gyakorol, 700 cuin, ami a "unciánként" köbcentiben kifejezett nyomást jelenti. Felülete trapéz alakú, 7 centiméteres válaszfalmagassággal rendelkezik. Ezek a részletek együttesen kiváló szigetelést biztosítanak. A Glacier továbbá ergonomikus lábtartóval rendelkezik a kényelmes alvás érdekében. A belső tárolózsebekbe az értéktárgyakat is elhelyezheti, hogy nagyobb biztonságban aludhasson.

  Egyéb jellemzők: A Diamond R/S Nylon külseje nemcsak szélállóvá, hanem vízlepergetővé is teszi a hálózsákot. A nedvességszabályozó tikkasztó is megakadályozza, hogy túl párás legyen a zsák belseje. Ennek oka, hogy a belső tikkasztó Soft Touch Nylonból készült, amely puhább tapintású, mint a hagyományos nejlon. Az előformázott kapucninak köszönhetően a Glacier a fejrészen is megtartja a testhőt, a nyakgallér pedig megakadályozza az üres, hideg területeket a nyaknál. A töltelék 95% libapehely; ez egy magas százalékos arány, a töltelék mindössze 5%-a toll.

  Anyag: A pehelypaplan a következő anyagból készült: Pehelypapucs: Külső borítás: Diamond Ripstop Nylon Belső borítás: Soft Touch Nylon Töltelék: 950g 95% libatoll 700 Cuin

  Méretek: Hossz: 230 cm (kapucnival együtt) Szélesség: 80 cm

  Hőmérséklet ºC : Comfort: -20 fok

  Kompressziós fedél méretei: Hossza 38 cm Átmérő 20 cm

  Súly 1690 gramm Jellemzők Múmia modell 4 évszakos Cipzáras (egységes YKK cipzárak) 2-irányú YKK cipzár az alsó szellőzéshez Húzózsinórral és pehelygallérral felszerelve Hálózsák kompressziós huzatba csomagolva Belső zseb (pénz/szemüveg számára) Függőleges és vízszintes csíkokból álló szerkezet 7 cm magas válaszfal Belső színe szürke │ kívül piros/fekete

  Vélemények