LOWLAND

Companion CC 2 - Pehelypaplan hálózsák - Pamut - 220x80 cm - 1890 gr - 0°C

115 750 Ft

A Companion CC 2 még fagypont alatti hőmérsékleten is kényelmes marad!

Szín: kék

ADULTE
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Lowland Outdoor HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A Companion CC 2 még fagypont alatti hőmérsékleten is kényelmes marad! Vastagabb, 90% kacsapehellyel töltött, mint a LOWLAND OUTDOOR Companion Summer, és huzatos kapucnival és húzózsinórral rendelkezik. Ideális túrázáshoz éjszakai fagyok esélyével! Természetesen, mint minden Lowland Outdoor takaró modellt, paplanként is használhatja. Az YKK CNF-5 2-utas cipzár lehetővé teszi, hogy két hálózsákot kényelmesen összecipzározzon; de ha mégis túl meleg lesz Önnek, a lábánál lévő hálózsákot lecipzározhatja, és extra szellőzést kaphat.

  A CC a pamut/pamut rövidítése; így a hálózsák kívül és belül is csodálatosan puha, 100% egyiptomi pamutból készült. Ezt a hálózsákot saját műhelyünkben, Maarsbergenben tömjük ki.

  Ennek a hálózsáknak két változata van: CC1 200 cm hosszúsággal CC2 220 cm hosszúsággal

  Az YKK cipzár egy beakadásgátló csúszkával van ellátva. Ez megakadályozza, hogy por kerüljön a cipzár közé. Ez a leggyakoribb probléma, hogy a cipzár beragad és nem nyílik ki újra. Ez azért történik, mert egy szövetdarab van közte, és gyakran elég nagy erőfeszítés és erő kell ahhoz, hogy meglazítsák. Egészen a mai napig, mert ezzel a gubancgátló csúszkával a cipzárja teljes mértékben védve van.

  Anyag: A cipzárat nem lehet elrontani: Külső anyag: 100% egyiptomi pamut Belső anyag: 100% egyiptomi pamut Töltelék: 835 g 90% kacsapehely 650 Cuin

  Tulajdonságok: Takaró modell 3 évszakos Pehelypaplanként is használható Cipzárral zárható (egységes YKK cipzárak) 2-irányú YKK cipzár az alsó szellőzéshez Huzattal és húzózsinórral ellátott Hálózsák kompressziós huzatba csomagolva Belső zseb (pénz/szemüveg számára) 12 vízszintes csík Válaszfal magassága 4 cm Kék színű kívül és belül Legfeljebb 205 cm testhosszig alkalmas Etikusan előállított pehely

  Méretek: Súly: 1890 gramm Hossz: 220 cm Szélesség: 80 cm

  Hőmérséklet ºC : Komfort: 0 fok

  Kompressziós borítás méretei: Hossza 38 cm Átmérő 20 cm

  Vélemények