LOWLAND

Companion CC 1 - pehelypaplan hálózsák - pamut - 200x80 cm - 1725 gr - 0°C

108 000 Ft

A Lowland Outdoor Companion CC 1 még fagypont alatti hőmérsékleten is kényelmes marad!

Szín: kék

ADULTE
Online készlet

Forgalmazza és szállítja: Lowland Outdoor HU

  Előnyeink:

  • Csak bankkártyás fizetés
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • A DECATHLON által kiválasztott partner

  Termékleírás

  A Lowland Outdoor Companion CC 1 még fagypont alatti hőmérsékleten is kényelmes marad! Vastagabb, 90% kacsapehellyel töltött, mint a Lowland Outdoor Companion Summer, valamint huzatcsővel és húzózsinórral rendelkezik. Ideális túrázáshoz éjszakai fagyok esélyével! Mint minden takarómodellt, természetesen paplanként is használhatja. Ez a hálózsák 200 cm hosszú. A 2-irányú cipzár lehetővé teszi, hogy két hálózsákot kényelmesen összecipzározzon; de ha túl meleg van, a lábánál lévő hálózsákot lecipzározhatja, és extra szellőzést kaphat.

  A CC a pamut/pamut rövidítése; így a hálózsák kívül és belül is csodálatosan puha, 100%-os egyiptomi pamutból készült. Ezt a hálózsákot saját műhelyünkben, Maarsbergenben tömjük ki.

  Az YKK cipzár egy beakadásgátló csúszkával van ellátva. Ez megakadályozza, hogy por kerüljön a cipzár közé. Ez a leggyakoribb probléma, a cipzár, amely elakad és nem nyílik ki újra. Ez azért történik, mert egy szövetdarab van közte, és gyakran elég nagy erőfeszítés és erő kell ahhoz, hogy meglazítsák. Egészen a mai napig, mert ezzel a gubancgátló csúszkával a cipzárja teljes mértékben védve van.

  Hőmérséklet ºC: Kényelem: 0 fok

  Kompressziós hüvely méretei: Hossza 38 cm Átmérő 20 cm

  Méretek: Súly: 1725 gramm Hossz: 200 cm Szélesség: 80 cm

  Tulajdonságok:
  Takaró modell 3 évszakos Pehelypaplanként is használható Cipzárral zárható (egységes YKK cipzárak) 2-irányú YKK cipzár az alsó szellőzéshez Huzattal és húzózsinórral ellátott Hálózsák kompressziós tasakba csomagolva Belső zseb (pénz/szemüveg számára) 12 vízszintes csík Válaszfal magassága 4 cm Kék színű kívül és belül 185 cm magasságig alkalmas Etikusan előállított pehely

  Anyag: Pehelypaplan Külső bélés: 100% egyiptomi pamut Belső bélés: 100% egyiptomi pamut Töltelék: 750 gramm 90% kacsapehely 650 Cuin

  Vélemények