Vitamin E and Selenium Supplement - E-vitamin, szelén és lizin kiegészítő por

EQUIMINS

Vitamin E and Selenium Supplement - E-vitamin, szelén és lizin kiegészítő por

20 390 Ft
Egységár 13 593,33 Ft/kg

Sportlovak és bemutató lovak számára készült kiegészítő. Segít, a kemény feladat során a megnövekedett oxigénfelvételét biztosítani. Antioxidáns tulajdonságai miatt segít a...

Méret:
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül

TERMÉKLEÍRÁS

Sportlovak és bemutató lovak számára készült kiegészítő. Segít, a kemény feladat során a megnövekedett oxigénfelvételét biztosítani. Antioxidáns tulajdonságai miatt segít a szabadgyököktől történő megszabadulásban.

Ennek a kiegészítőnek az E-vitamin tartalma 50.000 mg/kg és a szerves szelén tartalma 25 mg/kg. Kemény munkában lévő lovak számára ajánljuk. Ne tévesszék össze a Super Vitamin E kiegészítőnkkel, amely szintén több számos fontos vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz.

A szelén nagyon modern formában van jelen ebben a kiegészítőben selenometionin formájában. Ez sokkal jobban felszívható és emészthető a lovak számára mint a hagyományos nátrium selenite, és ez jelentős különbséget eredményez az izomműködésben.

Tartalma:

1 Kg-ban 25 grammban 50 grammban
E Vitamin 50,000 iu 1250 iu 2500 iu
Szelén 25 mg 0.625 mg 1.25 mg
Lizin 80,000 mg 2000 mg 4000 mg
Aminosavak: Alanin, Arganin, Cystin, Isolucin, Fenilalanin, Serin, Valin, Aszparaginsav, Glutaminsav, Histidin, Leucin, Methionin, Prolin, Tyrosin, Threonin, Tryptophan.

Adagolási javaslat:

Adjon 2 adagolókanálnyit naponta (kb 50 gramm)

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...