EQUIMINS

Inflam-E-Rase ízületi gyulladáscsökkentő por

24 590 Ft
Egységár 40 983,33 Ft/kg

Ez a kiegészítőnk számos, hatékonysága miatt közkedvelt antioxidáns és egyéb összetevők keveréke, amelyek mindegyike jól ismert gyulladáscsökkentő hatásáról. Ez a termék...

Méret:
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft

Termékleírás

Az egészséges porcokért, izületekért és szalagokért.
Ez a kiegészítőnk számos, hatékonysága miatt közkedvelt antioxidáns és egyéb összetevők keveréke, amelyek mindegyike jól ismert gyulladáscsökkentő hatásáról, mint az ördögcsáklya és a bromelain, amely ananász enzim.
Tartamaz továbbá fontos B1, B2, B6 és B12 vitaminokat, ásványi anyagokat, valamint 14 különféle gyógynövényt, köztük már az ókorban is jól ismert tömjénfa (Boswellia serrata), yucca, akácia (Acacia Catechu), babérlevél, kurkuma, vízmelléki csukóka (Scutellaria galericulata), csalán, zeller, bojtorján, gyermekláncfű, ragadós galaj, kamilla, ginkgo, gyöngyvessző (Spiraea ulmaria)-t.
Ez a termék azoknak a lovaknak és póniknak kínál enyhülést, akik ízületi, ín -és szalag problémákban szenvednek. Az Inflam-e-Rase nagyon hatékony alternatívája lehet a gyógyszeres kezelésnek.
Adagolási javaslat:

lovak számára 165 cm marmagasságig napi 2 kanál (20 gramm),
nagyobb lovak számára (165 cm felett) napi 3 kanál (30 gramm).

Amikor használni kezdi az Inflam-e-Rase termékünket, fokozatosan vezesse be, az ajánlott mennyiséget 7-10 nap alatt érje el.

Összetevők: Ördögcsáklya, Bromelain, MSM, szerves réz, cink, vas, mangán és szelén, gyógynövényi kivonatok, szárított gyógynövény levelek, gyógynövény magok és gyógynövényi gyökerek őrölten.

Koncepció és technológia

TÁROLÁSI TANÁCSOK

Tárolása: száraz, hűvös helyen, 10-20 C hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől védve. Használat után lezárandó.

Vélemények

Betöltés...