Clear Breather - Tiszta légzés légúti kiegészítő

EQUIMINS

Clear Breather - Tiszta légzés légúti kiegészítő

29 690 Ft
Egységár 42 414,29 Ft/kg

Kellemes ízű kiegészítő lovak számára a tüdő működésének támogatására. Tartalmaz MSM-et (metil szulfonil metán), amely a tüdő szöveteinek fontos biológiai kénforrása,...

Méret:
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • Csak bankkártyás fizetés

TERMÉKLEÍRÁS

Kellemes ízű kiegészítő lovak számára a tüdő működésének támogatására. Tartalmaz MSM-et (metil szulfonil metán), amely a tüdő szöveteinek fontos biológiai kénforrása, valamint aszkorbinsavat (C-vitamin) és Hesperidint, amely természetes bioflavonoid és a hajszálerek rugalmasságát fokozza, valamint gyulladáscsökkentő hatású.

A Clear Breather (Tiszta légzés) kiegészítő olyan alkotórészeket tartalmaz, amelyek segítenek a tüdő véráramát felgyorsítani, ily módon az hatékonyabban képes a vérbőséget kezelni. Ezt a terméket javasoljuk még az orrvérzéses lovak esetében is, mivel ahogy az ismeretes, az érfal elpattanhat a nagy megerőltetéstől. A Clear Breather alkalmazásával a kis véredények sokkal rugalmasabbá válnak így nagyobb nyomás alatt is képesek lesznek kitágulni, nem pattannak el.

A tüdő jobb vérkeringésében hatékonyabban tud nyákot oldani és a légutak jobban tisztulnak. Azoknak a lovaknak különösen ajánlott, akiknek fokozottabb terhelés esetén gyakran vérzik az orra.

A bioflavonoidok erősítik a hajszálereket és védik azokat a további károsodásoktól.
C-vitamin erős antioxidáns védelmet jelent a kapillárisok számára az oxidációs folyamatok során és javítja az immunrendszer működését. Az edzés, verseny során fennálló stresszhatások miatt a lovak szervezetében gyakran leáll a C-vitamin szintézis, ezért szükséges a folyamatos pótlás.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Mikor

Edzés előtt

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Mikor

Edzés előtt

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Olaj 0.2% Fehérje 8.5% Rost 2.3% Hamu 8.8% MSM (Methyl Sulphonyl Methane) 300 g/kg Aszkorbin sav (C Vitamin) 260000 mg/kg Hesperidin Őszi margitvirág Kalcium karbonát 205 g/kg 182 g/ kg

Jogi említések

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.