Biotin - 15 mg / adag biotin tartalommal

EQUIMINS

Biotin - 15 mg / adag biotin tartalommal

12 790 Ft
Egységár 6 395 Ft/kg

2020-ban megújult összetétellel még több cinkkel és rézzel. A Biotin az egészséges pata növekedéséhez szükséges kiegészítő, ezen kívül a bőr és szőrzet javulását is...

Méret:
2 KG
Online készlet
Elérhető
Forgalmazza és szállítja Ab-Original Kft
Szolgáltatásaink:
  • A DECATHLON által kiválasztott partner
  • Kizárólag házhozszállítással
  • Ingyenes visszaküldés 30 napon belül
  • Csak bankkártyás fizetés

TERMÉKLEÍRÁS

A biotin az egészséges pata növekedéséhez szükséges kiegészítő, ezen kívül a bőr és szőrzet javulását is eredményezi. Cinket, metionint, rezet, MSM-t és kalciumot tartalmaz. A biotin tartalmú termékek etetése viszonylag hosszú ideig javasolt, hat-tíz hónap alatt érhet el jelentősebb változást a pata szerkezetében.
Amennyiben a szőrváltást kívánja megkönnyíteni, akkor a Biotin termékünk rövid ideig tartó etetése is segítség.
A pata nem elegendő vitamin-ellátottsága esetén rendellenességek léphetnek fel, például repedező, töredező, morzsolódó paták. A paták növekedésének és regenerációjának a legkritikusabb vitaminja a Biotin, a B-vitamin család tagja, vízben oldódó vitamin, rendszeres kiegészítése ajánlott.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓK

Állapot

Új

VÉLEMÉNYEK

Betöltés...

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ

Állapot

Új

KONCEPCIÓ ÉS TECHNOLÓGIA

Összetétel

Nyersolajok és zsírok 3,2% Nyersfehérje 9,2% Nyersrost 3,8% Hamu 38,2% Nedvesség 8,7% Biotin 600 mg/kg Metionin 20000 mg/kg Magnézium oxid 2000 mg/kg Cink oxid 2700 mg/kg Kalcium 8,50% Rézszulfát pentahidrát 600 mg/kg MSM 20,000 mg/kg Aminosavak, lenolaj, élesztő, kalcium karbonát Adagolási javaslat: Két mérőkanálnyi (25 g) adagot adjon naponta a táplálékhoz, ezzel 15 mg biotin-t visz be.

Jogi említések

Nem tartalmaz a Jockey Club és FEI által betiltott anyagokat.